ewelin86
Fanka BB :)
no dokładnie takTez nie widziałam jeszcze artykułu o tym jak to się zaczęło tylko od momentu narodzin no i było to 2008 wiec juz trochę temu .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no dokładnie takTez nie widziałam jeszcze artykułu o tym jak to się zaczęło tylko od momentu narodzin no i było to 2008 wiec juz trochę temu .
a teraz to kolos jest już prawie 9kg!! ale widze ze znowu podrósł i pzypomina bardzej roczniaka niż niemowlaka. Czuje jakbym cos straciła, za szybko! składam reklamacjeKate, no masz rację w 100% . Jakoś tak przyzwyczajone jesteśmy do ciągłych problemów i "ale", że trudno uwierzyć. W paranoję można wpaść!
No nic, muszę cierpliwie czekac
Może pójdę w Twoje ślady i też wielkobrzuszna nie bedewymiary Przemka bardzo mi się podobają!
![]()

Oj to prawdaKciukasy za transfery i wizyty &&&&&&&&&&&&&&&&
ale ten kwiecień transferowy![]()
a teraz to kolos jest już prawie 9kg!! ale widze ze znowu podrósł i pzypomina bardzej roczniaka niż niemowlaka. Czuje jakbym cos straciła, za szybko! składam reklamacje![]()
Rodziła może im tam bo Kielce nie były na te 5 szt gotowe ale poczta pontoflowa mi wiadomo ze poczęte w Kielcach na usg Tatuś dostał prawie zawału i na 2 czy 3 usg znaleźli 5 szt wcześniej myśleli ze 4 . Ale to wiem tylko z dalekich opowieści bo to mojej koleżanki znajomych znajomi hihihino dokładnie takPóźniej na spokojnie poszperam
Ale widziałam takie małe szkraby
Tylko z tego co wiem ona w krakowskiej klinice czy szpitalu rodziła
oby same pozytywneOj to prawdaA ile później betowania będzie
dzień po dniu
![]()
a teraz to kolos jest już prawie 9kg!! ale widze ze znowu podrósł i pzypomina bardzej roczniaka niż niemowlaka. Czuje jakbym cos straciła, za szybko! składam reklamacje![]()
no tv to jest wynalazek:-) i muzyke lubi a w szczególności jazz, a po kim to nie wiem..?? A co do ząbków to ponc im później tym zdrowsze sa, tak samo stawy kolanowe jak dziecko później chodzi. to my baby się prześcigamy, a natura niekoniecznie:-)
ale to chyba dlatego ze juz w brzuchu mu puszczalam i zaraz po urodzeniu tez.Jak odziedziczy glos do spiewania po tatusiu to go do szkoly muzycznej wysle
i podobno jak dziecko placze na chrzcie to spiewak bedzie a moj darl sie w nieboglosy caly chrzest