kate_p7
Moderatorka
beta5dniowej blastki powinna się pojawić 6dpt,3dniowy człowiek 8dpt. W przybadku blastocysty 10dpt bety brak = odstawiamy leki. W przypadku 3dniowego embrionu 12dpt = odstawiamy leki.Czyli jak mam 3 dniowa to minimum 10 dpt
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
beta5dniowej blastki powinna się pojawić 6dpt,3dniowy człowiek 8dpt. W przybadku blastocysty 10dpt bety brak = odstawiamy leki. W przypadku 3dniowego embrionu 12dpt = odstawiamy leki.Czyli jak mam 3 dniowa to minimum 10 dpt
tez słyszałam, ze beta ale badan raczej nie ma na zapłodnienie moim zdaniem, bo żeby zarodek mogl produkować bhcg musi podłączyć się do krwioobiegu czyli zaimplantować. Moim zdaniem, najwcześniejszy objaw ciąży(zapłodnienia) to beta we krwi 10-11dpz./dpo.Kate_p7 mam pytanie i takich dziwnych hihihi
Czy jest jakieś badanie jakiś hormon czy inne cudo które zrobione powiedzmy 10 dni po owulacji ( przed kolejnym okresem ) na cyklu całkowicie naturalnym mogło by powiedzieć że doszło do zapłodnienia. ? Wiadomo potem beta mówi czy doszło do zagnieżdżenia .Ale ja bym chciała sprawdzić czy ten etap działa zapłodnienie. Kiedyś robiłam betę i wyszła mniej niż 5 ( nie pamiętam który dzień cyklu ) lekarz powiedział ze beta świadczy ze doszło do zapłodnienia a teraz trzeba czekać na zagniezdzenie dzień później dostałam okresu . Dziękuję
Psia pierzynatez słyszałam, ze beta ale badan raczej nie ma na zapłodnienie moim zdaniem, bo żeby zarodek mogl produkować bhcg musi podłączyć się do krwioobiegu czyli zaimplantować. Moim zdaniem, najwcześniejszy objaw ciąży(zapłodnienia) to beta we krwi 10-11dpz./dpo.
myślałam że jakiś hormon urośnie czy zmaleje
. Ze przed beta coś jest 
tez słyszałam, ze beta ale badan raczej nie ma na zapłodnienie moim zdaniem, bo żeby zarodek mogl produkować bhcg musi podłączyć się do krwioobiegu czyli zaimplantować. Moim zdaniem, najwcześniejszy objaw ciąży(zapłodnienia) to beta we krwi 10-11dpz./dpo.Kate_p7 mam pytanie i takich dziwnych hihihi
Czy jest jakieś badanie jakiś hormon czy inne cudo które zrobione powiedzmy 10 dni po owulacji ( przed kolejnym okresem ) na cyklu całkowicie naturalnym mogło by powiedzieć że doszło do zapłodnienia. ? Wiadomo potem beta mówi czy doszło do zagnieżdżenia .Ale ja bym chciała sprawdzić czy ten etap działa zapłodnienie. Kiedyś robiłam betę i wyszła mniej niż 5 ( nie pamiętam który dzień cyklu ) lekarz powiedział ze beta świadczy ze doszło do zapłodnienia a teraz trzeba czekać na zagniezdzenie dzień później dostałam okresu . Dziękuję
Możesz sparwdzic organoleptycznie, że rośnie prg po owulacji i estradiol, ale objawem ciązy jest krwawienie implantacyjne przed beta ale rzadko wystepuje. Ale mogę się mylic bo dokiem nie jestem...Psia pierzynamyślałam że jakiś hormon urośnie czy zmaleje
. Ze przed beta coś jest
![]()
kariotyp dobry to bym odpuściła, moe to genetyka, ale nie jest tak zle sko kario jest ok. to moje prywatne zdanie, bo na genetyce az tak się nie znam. Skupmy się na faktach, oocyty kiepskie, może takie sa, a może to wina leków i procedury. Może cos Ci znisczyło te komórki i naturalnie do zapłodnienia dochodzi ale zarodkislabe. Ja bym próbowala do skutku, bo trzeba czasu więcej w takim przypadku. Ile rzescie zapłodnili komorek do tej pory 4?gdy jest taki problem poważny zapładnia się 10-15,jak zaplodnicie tyle i bez efektu to pogadamyzaboli finansowo, ale to jedyny sposób. Poczytaj historie kikifish ona z problemami on tez i się udało:-)
Dziewczyny piękne suwaczki, piszę z kompa, bo forum ciągle mi postów nie pozwala z teflonu dodawać;/
Yyy a jak się sprawdza organoleptycznietez słyszałam, ze beta ale badan raczej nie ma na zapłodnienie moim zdaniem, bo żeby zarodek mogl produkować bhcg musi podłączyć się do krwioobiegu czyli zaimplantować. Moim zdaniem, najwcześniejszy objaw ciąży(zapłodnienia) to beta we krwi 10-11dpz./dpo.
Możesz sparwdzic organoleptycznie, że rośnie prg po owulacji i estradiol, ale objawem ciązy jest krwawienie implantacyjne przed beta ale rzadko wystepuje. Ale mogę się mylic bo dokiem nie jestem...

Anne czasem mi się udaje a czasem jakieś coś mi wyskakuje :/
Anne czasem mi się udaje a czasem jakieś coś mi wyskakuje :/