• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc dziewczynki nie wiem czy moge do was dołączyć ja jestem po in vitro za pierwszym razem sie udalo lecz poroniłam w 8 tygodniu a dowiedziałam sie w 10. Potem miałam transfer crio lecz nie udał sie. Teraz stoję w miejscu bo refundacja zakończyla sie. Mam do was pytanie moze wiecie jakie witaminy mężowi podac na poprawe nasienia.

Nie miałaś żadnych niepokojących objawów poronienia przez te 2 tygodnie?

Ewelin zapraszam do mnie mam w zamrażarce świąteczna kielbache od dziadziusia :)
Też mam trochę kiełby :p ale dzisiaj chodzi za mna kapusta :p wogole jak byłam dwa lata temu w ciąży pozamacicznej nie mogłam jesc mojego ukochanego pasztetu mazowieckiego w słoiku. I wtedy wiedzialam że coś nie tak :D ciekawe na co teraz padnie ;) no dziewczyny pobilam swój pierogowy rekord...19 pierogow...ale małych żeby nie było :p

Też mam trochę kiełby :p ale dzisiaj chodzi za mna kapusta :p wogole jak byłam dwa lata temu w ciąży pozamacicznej nie mogłam jesc mojego ukochanego pasztetu mazowieckiego w słoiku. I wtedy wiedzialam że coś nie tak :D ciekawe na co teraz padnie ;) no dziewczyny pobilam swój pierogowy rekord...19 pierogow...ale małych żeby nie było :p
Dobra dobra :) małe to na raz :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry