reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc dziewczynki nie wiem czy moge do was dołączyć ja jestem po in vitro za pierwszym razem sie udalo lecz poroniłam w 8 tygodniu a dowiedziałam sie w 10. Potem miałam transfer crio lecz nie udał sie. Teraz stoję w miejscu bo refundacja zakończyla sie. Mam do was pytanie moze wiecie jakie witaminy mężowi podac na poprawe nasienia.

Nie miałaś żadnych niepokojących objawów poronienia przez te 2 tygodnie?

Ewelin zapraszam do mnie mam w zamrażarce świąteczna kielbache od dziadziusia :)
Też mam trochę kiełby :p ale dzisiaj chodzi za mna kapusta :p wogole jak byłam dwa lata temu w ciąży pozamacicznej nie mogłam jesc mojego ukochanego pasztetu mazowieckiego w słoiku. I wtedy wiedzialam że coś nie tak :D ciekawe na co teraz padnie ;) no dziewczyny pobilam swój pierogowy rekord...19 pierogow...ale małych żeby nie było :p

Też mam trochę kiełby :p ale dzisiaj chodzi za mna kapusta :p wogole jak byłam dwa lata temu w ciąży pozamacicznej nie mogłam jesc mojego ukochanego pasztetu mazowieckiego w słoiku. I wtedy wiedzialam że coś nie tak :D ciekawe na co teraz padnie ;) no dziewczyny pobilam swój pierogowy rekord...19 pierogow...ale małych żeby nie było :p
Dobra dobra :) małe to na raz :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry