reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczynki. Jak się czują zakropkowane w tym tygodniu?. Ja jestem dzisiaj 2dpt . Ogólnie leżę non stop . Zaczynają boleć mnie piersi no ale to pewnie od leków. Idę na betę w czwartek. Myślę ze będzie to dobra data po 5 dniowej blastocyscie

ja przeważnie wieczorem głaszczę brzuchol i mówię moim strusiom, żeby zaczęły już dziobać :) I jak siedze to mam położoną dłoń na brzuchu :) Ale zobaczymy czy strusie będą posłuszne :) czy schowaja głowe w piasek

Hej dziewczynki. Jak się czują zakropkowane w tym tygodniu?. Ja jestem dzisiaj 2dpt . Ogólnie leżę non stop . Zaczynają boleć mnie piersi no ale to pewnie od leków. Idę na betę w czwartek. Myślę ze będzie to dobra data po 5 dniowej blastocyscie
Piersi to cały czas mnie bolą od stymulacji :) Chociaż teraz tak jakby mniej. Jak to mój M mówi, że hormony zaczynają mi szaleć, bo się wściekam o byle co :D

reklama
Hej ja też jestem 2dpt ale 3 dniowej blastki :) Piersi bolą mnie non stop ze 2 tygodnie, jedynie nowe jakieś dolegliwości to kłucie i ucisk w pachwinie i lewym dolnym boku od wczoraj rana.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry