pisanka89
Fanka BB :)
bo kobieta w ciąży waleczna jestU mnie dziś hamburger domowy. A tak poza tym to gryzę. Wczoraj się tak z rodziną pokłóciłam w centrum handlowym, że wróciłam na piechotę a oni samochodem. Nie mogę tego pohamować ....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bo kobieta w ciąży waleczna jestU mnie dziś hamburger domowy. A tak poza tym to gryzę. Wczoraj się tak z rodziną pokłóciłam w centrum handlowym, że wróciłam na piechotę a oni samochodem. Nie mogę tego pohamować ....
haha kapusta najlepszaja zaraz odpalam simsy
i narobię sobie dzieci
cofam się
![]()
czyms się w koncu trzeba zająćJak byłam w ciąży to kupiłam sobie tzw pegazusa i ściągnęłam kadety ze strachu i gralam jak Male dziecko![]()
nie ma oszukiwaniana kodach jadę ;p
Piersi to cały czas mnie bolą od stymulacjiHej dziewczynki. Jak się czują zakropkowane w tym tygodniu?. Ja jestem dzisiaj 2dpt . Ogólnie leżę non stop . Zaczynają boleć mnie piersi no ale to pewnie od leków. Idę na betę w czwartek. Myślę ze będzie to dobra data po 5 dniowej blastocyscie
Hej ja też jestem 2dpt ale 3 dniowej blastkiHej dziewczynki. Jak się czują zakropkowane w tym tygodniu?. Ja jestem dzisiaj 2dpt . Ogólnie leżę non stop . Zaczynają boleć mnie piersi no ale to pewnie od leków. Idę na betę w czwartek. Myślę ze będzie to dobra data po 5 dniowej blastocyscie