Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to wsiadam w samochód i za 2h jestem u Ciebieoj tam malusi! wyjdzie z 15 kawałkow sama nie moge zjesc wszystkiego !!
powinni już wymyślić jakiś teleport dla rzeczy materialnych...nie muszą to być od razu ludzie, ale ciastami fajnie byłoby się dzielić za pomocą teleportuAbsolutnie nie mozesz!! Trzeba się dzielić![]()
ej ale ja robię taka z pudełkato wsiadam w samochód i za 2h jestem u Ciebie![]()
Ja nie miałam badanego progesteronu przed crioDziewczyny czy przed crio robilyscie jeszcze jakies badania? Prolaktyne musze sprawdzic bo mi lata a ten progesteron to w koncu jak?
Słuchaj, może być i takaej ale ja robię taka z pudełkaz biedry chyba za 2.90
a i tak tyle roboty że niezdatne ;p i do tego jeszcze może nie wyjsc
![]()
ze mną jest taki problem że ja ani wypieków ani do garów ;pSłuchaj, może być i taka![]()
Koralik ale jak pęknie to z hukiem[emoji378] [emoji378] [emoji378] [emoji378]Dziękuję Moje DrogieW końcu kciuki Wam odpadną za trzymanie za mnie
Zaczynam pertraktacje z pęcherzykiem żeby może jednak jutro już pękł.. Jak jutro już pęknie to w sobotę będzie crio!!
ehh te czekanie..