reklama

Kto po in vitro?

Westi, tak, miałam bardzo udany weekend, nałądowałam baterie i czekam z niecierpliwoscią na środę. Na szczęscie wizyta o 8 rano, wiec tylko jeszcze jutro i będę wszystko wiedzieć:)

masz jakieś leki? nie wiem, czy mozesz używac, ale wszyscy moi znajomi chwalą "sinupret"

reklama
No i się cieszę! Mam nadzieje, ze bóle tez się uspokoiły i w środę będziesz przeszczesliwa.
Sama się już tej Twojej wizyty doczekac nie mogę. Od kilku dni w kalendarzu Ciebie sprawdzałam :) juz tyle zlecialo to nim się obejrzysz i będziesz czekać na następną wizytę! :*
Znam sinupret. Ziołowe i bardzo dobre. Pomagaja. Ale boję się teraz wziąść bo jak mi zacznie oczyszczać zatoki to nie wiem kiedy skończy. A póki co zawieszona z tym krio jestem.

Westi, myślę, że lepiej teraz wziąc ten lek niż po transferze. skoro dziś wizyta, to poczekaj jeszcze i dopytaj lekarza. będziesz spokojniejsza:) o której wizyta?

dzis widzę się z kolezankami, jutro też coś wymysle, wiec mam nadzieję, że szybko przeleci do srody :)

Wiem Anika. Tez tak myślę. Ale one się trochę utrzymują. A nie wiem czy zaraz mojego dr coś nie strzeli i nie powiem mi, że transfer jutro. Jak nie jutro to za tydzień będzie, to się podlecze nim na dobre się coś mi rozkręci. Czekam do wieczora i wtedy będę wiedziała co dalej.
Po 19 mam wizytę dopiero. Czyli cały dzień w nerwach :)

Dziewczyny powodzenia dzisiaj, kciuki zaciśnięte!!!! &&&&
Ja przyszłam do pracy odpocząć po weekendzie :) Pomyślałam że dopóki nie wiem co dalej z moim crio zajmę się "trochę" ogrodem..Cały weekend sadziłam drzewka, krzaczki, kwiatki, sypałam korę i ledwo żyję. Teraz 8 godzin poodpoczywam :p
Dużo słonka dla wszystkich :*

dziewczyny mam takie pytanie, mniej więcej od zeszłej srody mam ciągłe bole brzucha a dokładnie tak jakby jelit zaraz pod żebrami, czy cos zjem czy nie okropnie boli, nawet ciezko mi nabrac gleboko powietrza bo wlasnie mam taki ucisk :/ nie powiedziałam o tym lekarzowi przy transferze bo wszystko było tak na szybko :/ moze to byc od leków czy jakas zaległa hiperka? miała któras tak po punkcji?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry