reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mnie wogule nie boli brzuch ani jajniki nic kompletnie jedyne co mam to wielkie twarde i obolałe piersi i ciągle mi mokro jakbym miała nie trzymanie moczu jakaś dziwna jestem :):)

Przez cala ciążę musiałam chodzić we wkladce a myślałam ze jak zaciaze to będzie spokój.
A nie macie czasem większej ochoty na przytulanie?:D

Cześć dziewczyny!
W sikańce nie wierzymy! Zaczekajcie do bety. Trzymam kciuki żeby wyniki Was pozytywnie zaskoczyły :-)

A teraz prywata - jestem po 5 zastrzyku Menopuru. Czy ból w podbrzuszu wskazuje, że zbliża się dzień 0, czy to raczej oznaka,że coś jest nie tak? Lekarz jutro,więc się dowiem,co wyhodowałam,ale od wczoraj czuję ból - powinnam się zacząć martwić?

Ja miałam tak ostatnio. Teraz ze względu na to endo mam mniejsza dawkę. Ale pewnie po transferze zwiększy.
Spróbuj bez aplikatora? ;)
Embryoglue :)
Nie wiem jak u Ciebie ale bez aplikatora wszystko wyplywa a z aplikatorem nic... :)ehhh ja pierdziele jak ja nie lubie takiej aplikacji tabletek.
Dziewczyny czy zadna z was nie stosowala embryoglue ze sie nie odzywa? Czy tak po prostu moj post zostal olany? :eek::hmm:

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny!
W sikańce nie wierzymy! Zaczekajcie do bety. Trzymam kciuki żeby wyniki Was pozytywnie zaskoczyły :-)

A teraz prywata - jestem po 5 zastrzyku Menopuru. Czy ból w podbrzuszu wskazuje, że zbliża się dzień 0, czy to raczej oznaka,że coś jest nie tak? Lekarz jutro,więc się dowiem,co wyhodowałam,ale od wczoraj czuję ból - powinnam się zacząć martwić?
Nie masz się czym martwić :) Po prostu jajeczka rosną i czujesz ból :) Tez tak miałam :)

reklama
Do góry