monia musze jechac sama,wiec nie jest juz tak fajnie....
nie wiem jak po transferze bede emocjonalnie sie za kierownice nadawac![]()
OOooooo serio, sama?
TO POCIĄGIEM! BEZ DWÓCH ZDAŃ, NAWET SIĘ NIE ZASTANAWIAJ :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Truskawka, 3m się...
Przed chwilą miałam ochotę wysłać maila do doktora, bo kazał przed 4 podejściem, żeby na spokojnie się zastanowił nad nami. Czyli miałam ochotę podejść ten 4 raz... Ale jak przeczytałam posta Truskawki, to już znowu się mocno nad tym wszystkim zastanawiam...
A nie możesz załatwić sobie jakiegoś kierowcy?
Monika jesli wiesz, ze jestes w stanie 4 raz to przejsc wszystko to działaj, ja wiem, ze bedziemy sie jeszcze starac ale nie za wszelka cene, ale fakt ze zycia bez chocby jednego dziecka sobie nie wyobrazam, my na bank teraz bierzemy 2 zarodki, nawet jak mi lekarz bedzie odradzał, teraz tez chcielismy, ale niby jakas ustawa ograniczyła nam za 1szym razem :/
i mam go zabrac na 3 dni do hotelu???nie ,nie...to nie w moim stylu,a oprocz tego gdyby to byl jeden dzien bym z kumpela pojechala ,ale na 3 albo 4 wiesz nie moge ludzim przymusowego urlopu robic![]()
No właśnie siły mam, ale nie widzę w tym sensu .
Tyle, że to jeszcze jedno podejście w programie, więc kusi, ale to tak żeby tylko zaliczyć szansę...
No tak za 3 razem dopiero rekomendują 2 zarodki.
No właśnie siły mam, ale nie widzę w tym sensu .
Tyle, że to jeszcze jedno podejście w programie, więc kusi, ale to tak żeby tylko zaliczyć szansę...
No tak za 3 razem dopiero rekomendują 2 zarodki.
cholerajak jest dworzec kolejowy po czesku? wychodza mi w googlach jakies bzdury