reklama

Kto po in vitro?

Moja lekarka tez mówiła, że lezec i się nie ruszac, bo jesli to krwiak, to ruchem powodujesz pompowanie krwi d niego i zamiast się wchłaniac, moze się oderwac. kiedy masz zaplanowaną wizytę?
wiem, ze sę denerwujesz, ale dla pocieszenia powiem CI, że mnie dwa razy dosłownie (!!!!!) zalało krwią - i nie było to plamienie, to był zalew. a Mała rośnie i pokazała światu, że chce zostać :)

zaciskam kciuki!!!
Wizyte mam na 10 maja, ale pewnie wczesniej pojade.
Odstawic acard i heparyne? Zapomnialam powiedziec lekarzowi ze to biore.

reklama
Aniko :* jeśli to ma pomóc to się nie pogniewam :)
Nie było żadnego problemu. Porozmawialam z moim dr. On uważa, że nawet powinnam teraz być na zwolnieniu :)
Taki gość z niego :) nie potrzebnie się denerwowałam. Zapomniałam, że mam wporzo doktorka :) następnym razem przypomnijcie mi ;)
Dziś jest mega pozytywnie. Mimo okropnej pogody mam super nastrój. :P

Dziewczyny jak pisalyscie o tym ze was juz tak znają w klinice to ja mam tak z klinika dentystyczna, leczyłam przeszło rok zeby i miałam bardzo trudny przypadek jednego na którym sie teraz bedą dentyści szkolić :p mam nadzieje ze w klinice niepłodności tak nie będzie :/
Strawbelka może nie będzie tak zle, poodpoczywaj i napewno wszystko minie :)
Multikaczorku trzymam kciuki za punkcję jutro!!

Westi będę przypominać jakiego fajnego dr masz :) żebyś nie zapomniała :)
Strawbelka tak jak piszą dziewczyny leż i odpoczywaj.

To my ponad rok się leczymy. Ale jak co tydzień lub co miesiąc Cię widzą to i zapamiętają. Ja to zawsze z moim dr żartuje ze aż na korytarzu nas słychać a później czerwona wychodziłam :) jeszcze jak z pielęgniarka w środku w gabinecie jesteśmy to dr nie ma lekko z nami zawsze mu dogryziemy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry