Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ann Ty sobie żartujesz? Jak to zrobiłaś? A miałaś dbać o siebie! Masz zakaz wszystkiego! ! Babo maj blisko, a Ty sobie żarty stroisz!![]()
Dokladnie taka ja wlasnie wrocilam od lekarza, wypadl mi dysk miedzykregowy na dwoch poziomach.Tralalalala...
musze jeczsze 2 dni pracowac ,a potem albo ciaza ,albo rehabilitacja i (ciaza) wiec siedze i tak w chacie.
Wiesz co. Nie wiem. Mój dr kategorycznie odmówił. Ale z labo jak do mnie dzwonili to pytali czy chce 2.jak Dopytam czy mogę to Pani coś poszperala i powiedziedziala, że a nie tu jest zalecenie na jeden :/Westi-mieliscie opcje wziecia 2 zarodkow?
Czekam, czekamWesti napisalam dluga wiadomosc az mi forum zacielo i sie nie wkleilo wiec poznjej tylko krotkie zdanie. Pizza byla pyszna teraz dalej leżenie i gramy w planszowketez jestem mega szczesliwa pomimo tej snieznej pogody, co to sie porobilo na koniec kwietnia
juz dorobilam do tego teorie
nasze kropki urodza sie w styczniu wiec dzisiejsza pogoda nawiazala do tego
hihihi czy Ty masz west kochana dlugie blond wlosy?
![]()
Wiesz co. Nie wiem. Mój dr kategorycznie odmówił. Ale z labo jak do mnie dzwonili to pytali czy chce 2.jak Dopytam czy mogę to Pani coś poszperala i powiedziedziala, że a nie tu jest zalecenie na jeden :/