Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzwonilam juz do gina. Kazal lezec i dolizyl duphaston.Strawbelka masz możliwość podjechać do lekarza? Kontaktu się jak najszybciej
Szamanki
10 ale wyrwane. Miałam 8. Tak stanęło. Dr dodał plastry żeby osiągnąć min 9. A dzisiaj się zaskoczył.
To mój 2 transfer. Staramy się tak intensywnie z lekarzami itp. 3 lata. Tesco wie wiedzą i wspierają.
A Pani embriolog dzisiaj pełna wiary. Nie zakładała opcji powrotu zaraz po następny zarodekw ogóle jak wszyscy mili u mnie w klinice tak dzisiaj to jyz byli przeslodcy.
I trochę smutne, że mnie tam już wszyscy znają. Wiecie o co chodzi? Tak długo już tam siedzę.
A na sam koniec mój dr znów stanął na wysokości zadania i mega dobrze się zachował
Falka? ? Wiesz co Ann. Ona na punkcji leciała na mojego doktorkato może i teraz ja zaczarowal czy co
![]()
Dzwonilam juz do gina. Kazal lezec i dolizyl duphaston.
Do szpitala mam nie jechac bo mowi ze na tak wczesnym etapie nic wiecej nie zrobia. Tylko moga pogorszyc jak zaczna mi wkladac wzierniki i robic usg, bo krwawienie moze sie wtedy jeszcze bardziej nasilic