Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe bo ostatnio pisałam, ze prawie sie posikałam jak tak mi wkładał wziernikEw tak mi dzisiaj pecherz rozsadzalo, że myślałam, że nie wytrzymam i przed tranaferem pójdę do wc. Nie wiem czemu, ale myślałam wtedy o Tobie
Po transferze juz mi się odechcialo![]()
Moniusia ja pierwsza stymulację miałam z gonalem dawka 175 i krotki protokół było 11 komórek i wszystkie dojrzałe z tego 4 zarodki klasy 3 ab ( 5 komórek zamrożonych ) .
Druga stymulacja menopur dawka 225 i długi protokół ,4 komórki z tego jeden zarodek klasy 1 bb.
Ostatnia stymulacja menopur dawka 225 i długi protokół ,5 komórek ,cztery dojrzałe i 3 zarodki klasy 4Aa,3AA, 2BC ,wiec nie wiem od czego to zależy moim zdaniem jak dla mnie to najlepszy był krotki protokół, ale w Invikcie nie chcieli mnie słuchać i tak zrobili po swojemu .
Właśnie. Niby miło, ale jednak.Westi mnie też już wszyscy w klinice znają. Nie zdążę powiedzieć dzień dobry i juz od drzwi słyszę - dzięń dobry p. ewelino zapraszamy![]()
Właśnie. Niby miło, ale jednak.
Ha ja też jak tylko wejdę to już się witają. Pani z recepcji to już adres zna itp.![]()
Ha ha. Jak fo siebie się wchodzi co?Taaa.. ja się zadomowiłam też w jednej to już od progu się uśmiechali i witali. Teraz już druga nas rozpoznaje "O- TO WY"
Najlepiej było jak miałam punkcję i za m-c znowu punkcja.. i pani pielęgniarka jak mnie zobaczyła to była w takim szoku: "Pani tu znowu? Przecież pani dopiero.. i zaczęła mówić i tylko pokiwała głową". ;p