Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hehe bo ostatnio pisałam, ze prawie sie posikałam jak tak mi wkładał wziernikEw tak mi dzisiaj pecherz rozsadzalo, że myślałam, że nie wytrzymam i przed tranaferem pójdę do wc. Nie wiem czemu, ale myślałam wtedy o Tobie
Po transferze juz mi się odechcialo![]()
Moniusia ja pierwsza stymulację miałam z gonalem dawka 175 i krotki protokół było 11 komórek i wszystkie dojrzałe z tego 4 zarodki klasy 3 ab ( 5 komórek zamrożonych ) .
Druga stymulacja menopur dawka 225 i długi protokół ,4 komórki z tego jeden zarodek klasy 1 bb.
Ostatnia stymulacja menopur dawka 225 i długi protokół ,5 komórek ,cztery dojrzałe i 3 zarodki klasy 4Aa,3AA, 2BC ,wiec nie wiem od czego to zależy moim zdaniem jak dla mnie to najlepszy był krotki protokół, ale w Invikcie nie chcieli mnie słuchać i tak zrobili po swojemu .
Właśnie. Niby miło, ale jednak.Westi mnie też już wszyscy w klinice znają. Nie zdążę powiedzieć dzień dobry i juz od drzwi słyszę - dzięń dobry p. ewelino zapraszamy![]()
Właśnie. Niby miło, ale jednak.
Ha ja też jak tylko wejdę to już się witają. Pani z recepcji to już adres zna itp.![]()
Ha ha. Jak fo siebie się wchodzi co?Taaa.. ja się zadomowiłam też w jednej to już od progu się uśmiechali i witali. Teraz już druga nas rozpoznaje "O- TO WY"
Najlepiej było jak miałam punkcję i za m-c znowu punkcja.. i pani pielęgniarka jak mnie zobaczyła to była w takim szoku: "Pani tu znowu? Przecież pani dopiero.. i zaczęła mówić i tylko pokiwała głową". ;p