• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

najki to widze, ze masz tak samo jak ja, tzn ja raczej swoim rodzicom nie bede mówić, bo raz, ze to prości ludzie i nawet pewnie nie wiedzą dokładnie na czym to in vitro polega i nawet nie chce mi sie im tego tłumaczyc, a dwa, ze moja mama to mega plotkara i zaraz bedzie opowiadała to po wsi :/ mój m. powinien sam zdecydowac czy chce powiedziec rodzinie swojej, ale widze, ze sie tego niesamowicie wstydzi
ilka a ile razy podchodziłas do całej procedury? kurcze tez się martwie, ze podając po 1 zarodku tez tyle razy bede podchodzic, mysle, ze jesli by teraz nic nie wyszło to jesli się zdecydujemy na 2 podejscie to zrobimy badanie genetyczne zarodków.

reklama
najki to widze, ze masz tak samo jak ja, tzn ja raczej swoim rodzicom nie bede mówić, bo raz, ze to prości ludzie i nawet pewnie nie wiedzą dokładnie na czym to in vitro polega i nawet nie chce mi sie im tego tłumaczyc, a dwa, ze moja mama to mega plotkara i zaraz bedzie opowiadała to po wsi :/ mój m. powinien sam zdecydowac czy chce powiedziec rodzinie swojej, ale widze, ze sie tego niesamowicie wstydzi
ilka a ile razy podchodziłas do całej procedury? kurcze tez się martwie, ze podając po 1 zarodku tez tyle razy bede podchodzic, mysle, ze jesli by teraz nic nie wyszło to jesli się zdecydujemy na 2 podejscie to zrobimy badanie genetyczne zarodków.

Miałam 3 stymulację ,wiec jesli teraz sie nie uda to trudno ,zaczniemy w koncu korzystać z zycia ,bo przez ostatnie 10 lat nasze zycie toczyło sie tylko wokół dziecka [emoji6] tym razem podeszłam całkowicie na luzie ,nie swirowalam ze suplementami i wogóle czuje sie mega zrelaksowana ,nie myśle o wyniku .co ma byc to bedzie [emoji6]

ilka kurczę ja tak nie mogę na razie wyluzowac, cały czas o tym myślę, zawsze tak mam jak się w coś wkręce, nic ale to nic mnie nie cieszy zupełnie, mamy naprawdę fajne życie, ostatnio dużo rzeczy się układa dobrze tylko nie TA jedna rzecz, można powiedziec "rysa na szkle" ;)

Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilę.

OGŁOSZENIE PARAFIALNE ;)

Oddam (za koszt przesyłki):
1. D-Vitum forte 4000 j.m. - witamina D3 (13 kapsułek) - data ważności 08.2017

2. Acidum Folicum Richter 5 mg - kwas foliowy - 3 opakowania po 30 tabl. - data ważności 10.2016 r.

3. Luteina 100 mg dopochwowa - 68 tabletek - data ważności 10.2016 r.

Jak coś, proszę pisać na priv.

Ostatnia edycja:
ilka kurczę ja tak nie mogę na razie wyluzowac, cały czas o tym myślę, zawsze tak mam jak się w coś wkręce, nic ale to nic mnie nie cieszy zupełnie, mamy naprawdę fajne życie, ostatnio dużo rzeczy się układa dobrze tylko nie TA jedna rzecz, można powiedziec "rysa na szkle" ;)

Przy poprzednich transferach ,siedziałam ciagle w necie czytałam o objawach i wszystkim co jest związane z in vitro ,a tym razem nic zupełnie ,nawet mnie nie ciągnie zeby szperać w necie . No i nawet zapominam ,ze mam kropka w brzuszku . Czuje ,ze głowa jakaś odciazona jest ... Pewnie jak bedzie bliżej bety to zaczną sie myśli kotłować ,ale jak narazie to mam wrażenie jakby ktos mi mózg zresetował n chyba ,ze przez akupunkturę ( nawet w głowie miałam igle [emoji6])

reklama
Wow to już!? Super Kochana i 3mam kciuki, żeby tym razem się udało, tzn. na bank się uda :) :* :* :*!!!

ilka, 3 razy byłam stymulowana. Czym większe dawki tym więcej komórek(ogólnie produkuję mało), ale efekt gorszy.

Moniusia ja pierwsza stymulację miałam z gonalem dawka 175 i krotki protokół było 11 komórek i wszystkie dojrzałe z tego 4 zarodki klasy 3 ab ( 5 komórek zamrożonych ) .
Druga stymulacja menopur dawka 225 i długi protokół ,4 komórki z tego jeden zarodek klasy 1 bb.
Ostatnia stymulacja menopur dawka 225 i długi protokół ,5 komórek ,cztery dojrzałe i 3 zarodki klasy 4Aa,3AA, 2BC ,wiec nie wiem od czego to zależy moim zdaniem jak dla mnie to najlepszy był krotki protokół, ale w Invikcie nie chcieli mnie słuchać i tak zrobili po swojemu .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry