reklama

Kto po in vitro?

najki to widze, ze masz tak samo jak ja, tzn ja raczej swoim rodzicom nie bede mówić, bo raz, ze to prości ludzie i nawet pewnie nie wiedzą dokładnie na czym to in vitro polega i nawet nie chce mi sie im tego tłumaczyc, a dwa, ze moja mama to mega plotkara i zaraz bedzie opowiadała to po wsi :/ mój m. powinien sam zdecydowac czy chce powiedziec rodzinie swojej, ale widze, ze sie tego niesamowicie wstydzi
ilka a ile razy podchodziłas do całej procedury? kurcze tez się martwie, ze podając po 1 zarodku tez tyle razy bede podchodzic, mysle, ze jesli by teraz nic nie wyszło to jesli się zdecydujemy na 2 podejscie to zrobimy badanie genetyczne zarodków.

reklama
najki to widze, ze masz tak samo jak ja, tzn ja raczej swoim rodzicom nie bede mówić, bo raz, ze to prości ludzie i nawet pewnie nie wiedzą dokładnie na czym to in vitro polega i nawet nie chce mi sie im tego tłumaczyc, a dwa, ze moja mama to mega plotkara i zaraz bedzie opowiadała to po wsi :/ mój m. powinien sam zdecydowac czy chce powiedziec rodzinie swojej, ale widze, ze sie tego niesamowicie wstydzi
ilka a ile razy podchodziłas do całej procedury? kurcze tez się martwie, ze podając po 1 zarodku tez tyle razy bede podchodzic, mysle, ze jesli by teraz nic nie wyszło to jesli się zdecydujemy na 2 podejscie to zrobimy badanie genetyczne zarodków.

Miałam 3 stymulację ,wiec jesli teraz sie nie uda to trudno ,zaczniemy w koncu korzystać z zycia ,bo przez ostatnie 10 lat nasze zycie toczyło sie tylko wokół dziecka [emoji6] tym razem podeszłam całkowicie na luzie ,nie swirowalam ze suplementami i wogóle czuje sie mega zrelaksowana ,nie myśle o wyniku .co ma byc to bedzie [emoji6]

ilka kurczę ja tak nie mogę na razie wyluzowac, cały czas o tym myślę, zawsze tak mam jak się w coś wkręce, nic ale to nic mnie nie cieszy zupełnie, mamy naprawdę fajne życie, ostatnio dużo rzeczy się układa dobrze tylko nie TA jedna rzecz, można powiedziec "rysa na szkle" ;)

Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilę.

OGŁOSZENIE PARAFIALNE ;)

Oddam (za koszt przesyłki):
1. D-Vitum forte 4000 j.m. - witamina D3 (13 kapsułek) - data ważności 08.2017

2. Acidum Folicum Richter 5 mg - kwas foliowy - 3 opakowania po 30 tabl. - data ważności 10.2016 r.

3. Luteina 100 mg dopochwowa - 68 tabletek - data ważności 10.2016 r.

Jak coś, proszę pisać na priv.

Ostatnia edycja:
ilka kurczę ja tak nie mogę na razie wyluzowac, cały czas o tym myślę, zawsze tak mam jak się w coś wkręce, nic ale to nic mnie nie cieszy zupełnie, mamy naprawdę fajne życie, ostatnio dużo rzeczy się układa dobrze tylko nie TA jedna rzecz, można powiedziec "rysa na szkle" ;)

Przy poprzednich transferach ,siedziałam ciagle w necie czytałam o objawach i wszystkim co jest związane z in vitro ,a tym razem nic zupełnie ,nawet mnie nie ciągnie zeby szperać w necie . No i nawet zapominam ,ze mam kropka w brzuszku . Czuje ,ze głowa jakaś odciazona jest ... Pewnie jak bedzie bliżej bety to zaczną sie myśli kotłować ,ale jak narazie to mam wrażenie jakby ktos mi mózg zresetował n chyba ,ze przez akupunkturę ( nawet w głowie miałam igle [emoji6])

reklama
Wow to już!? Super Kochana i 3mam kciuki, żeby tym razem się udało, tzn. na bank się uda :) :* :* :*!!!

ilka, 3 razy byłam stymulowana. Czym większe dawki tym więcej komórek(ogólnie produkuję mało), ale efekt gorszy.

Moniusia ja pierwsza stymulację miałam z gonalem dawka 175 i krotki protokół było 11 komórek i wszystkie dojrzałe z tego 4 zarodki klasy 3 ab ( 5 komórek zamrożonych ) .
Druga stymulacja menopur dawka 225 i długi protokół ,4 komórki z tego jeden zarodek klasy 1 bb.
Ostatnia stymulacja menopur dawka 225 i długi protokół ,5 komórek ,cztery dojrzałe i 3 zarodki klasy 4Aa,3AA, 2BC ,wiec nie wiem od czego to zależy moim zdaniem jak dla mnie to najlepszy był krotki protokół, ale w Invikcie nie chcieli mnie słuchać i tak zrobili po swojemu .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry