A ilu dniowy zarodek miałaś? I który to dpt będzie? Łooo to jyz 3 jesteśmy. Znów emocje bedawestaice czyli razem bedziemy oczekiwać 6 maja [emoji6] ja tez mam na 6 .
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ilu dniowy zarodek miałaś? I który to dpt będzie? Łooo to jyz 3 jesteśmy. Znów emocje bedawestaice czyli razem bedziemy oczekiwać 6 maja [emoji6] ja tez mam na 6 .
Oczywisciewest superancko! no to teraz dużo relaksu i pozytywnego nastawienia przez te 10 dni![]()
![]()
Dziewczyny ja jestem po wizycie i niestety nie mogę w najbliższym cyklu robić crio, bo mam dużo torbieli na jajnikach po punkcji :/ musze czekac cały 1 cykl i dopiero wtedy. W dodatku lekarz definitywnie odradził podanie 2 zarodków, mówi, ze przy blizniakach jest za duże zagrożenie zycia dla mnie(( jestem załamana, nigdy w tej ciązy nie bede ;(
nie załamuj się, ja musiałam po punkcji odczekać dwa cykle, myślałam że to nigdy nie minie, a zleciało szybko i efekt jest pięknyDziewczyny ja jestem po wizycie i niestety nie mogę w najbliższym cyklu robić crio, bo mam dużo torbieli na jajnikach po punkcji :/ musze czekac cały 1 cykl i dopiero wtedy. W dodatku lekarz definitywnie odradził podanie 2 zarodków, mówi, ze przy blizniakach jest za duże zagrożenie zycia dla mnie(( jestem załamana, nigdy w tej ciązy nie bede ;(
A ilu dniowy zarodek miałaś? I który to dpt będzie? Łooo to jyz 3 jesteśmy. Znów emocje beda![]()
No coś tam pamiętamOczywiscie10 długich dni. Szczerze? Tak szybko to się toczy wszystko. Dopiero co betę robiłam i ryczalam.
![]()

U mnie wiecznie 8U mnie jest dokładnie to samo. Tylko starania trwają nieco dłużej...west, ilka to jest Wasz 2 transfer?
Fakt czas szybko mija, ale jednak już prawie rok sie staramy, rodzinka nic nie wie i sie mega dopytują, natomiast moj m. strasznie chce to wszystko zataic, nawet jak tesciowa ostatnio przyszła to sprawdzał czy leki gdzies nie lezą przypadkiem na wierzchu.......
west, ilka to jest Wasz 2 transfer?
Fakt czas szybko mija, ale jednak już prawie rok sie staramy, rodzinka nic nie wie i sie mega dopytują, natomiast moj m. strasznie chce to wszystko zataic, nawet jak tesciowa ostatnio przyszła to sprawdzał czy leki gdzies nie lezą przypadkiem na wierzchu.......