reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewelin o ktorej wizyta? ja pamietam ta pierwsza.... bylam starsznie podekscytowana czulam sie jakbym dostala skrzydel , nic juz nie bylo dla mnie problemem , zmartwieniem liczylo sie tylko to ;)
Ja mialam dzisiaj fatalny sen, snilo mi sie ze wlasnie bylam w tym tygodniu ktorym jestem i zaczelam krwawic i poronilam :(

Nie przejmuj sie snem , bo z mojego dzisiejszego wynikałoby , ze dostanę sie w ręce ruskow i cieżko było mi uciec ( w jakimś obozie mnie trzymali )całe szczęście z pomocą przyszedł mój maż[emoji6] głowa do góry wszystko bedzie ok [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Westi, Falka, jak Wam noc minela? Mam nadzieję, że mialyscie piękne sny :)

Anne, do piątku tak niewiele zostało :)

Strawbelko, jak sytuacja?

Dobrego dnia nam wszystkim zycze!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzien dobry dziewczyny! :-) :)
Spalo sie wspaniale ze swiadomoscia malego zycia w brzuchu choc trochę to do mnie nie dociera. Nigdy nie bylam w ciazy nawet przez chwile :)
Kochane kciuki za dzisiejsze wizyty, samych wspanialych widokow i pozytywnych informacji.
Megi przykro mi... Nie tym razem, szkoda. Jak tam u Ciebie, masz jeszcze mrozaczki?
Rybka przynies pozytywny wynik.

Nie wiem co bede robic caly dzien, na dworze zimno a mnie radosc i energia rozpiera :-) :)

Ewelin ja też chcę wejść z M , nie mogę się już doczekać :) tak jak piszesz to musi być przeżycie, oglądałam już milion kropków i fasolek, ale nigdy nie była moja, milion myśli emocji...

Megi :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry