reklama

Kto po in vitro?

Tak wchodziłam z mężem i nie brałam zwolnienia. Mam wolne z urlopu do 4.05 i to wystarczy. M podekscytowany że mógł być ze mna na sali. Szkoda że zdjęć zarodków nie dają :( ale pani embriolog mówiła że piękna blastka i bardzo dobrze rokuje a mi aż łezka z wrażenia poleciała :)

reklama
Tak wchodziłam z mężem i nie brałam zwolnienia. Mam wolne z urlopu do 4.05 i to wystarczy. M podekscytowany że mógł być ze mna na sali. Szkoda że zdjęć zarodków nie dają :( ale pani embriolog mówiła że piękna blastka i bardzo dobrze rokuje a mi aż łezka z wrażenia poleciała :)
Dostaniesz na wypisie. A widziałaś na monitorze ja? :)
U mnie C. Oceniał.

Czeeeeeeeeeść, staraczki i ja dołączyłam do Waszego grona. My po pierwszej wizycie w Invicta

we Wrocławiu i nic mnie tak nie przeraża jak myślę ze oni robią ludzi w balona. Zapisałam się tam

skuszona reklamą ze są numer jeden, ale kilka dni temu dokopałam się do rankingu wyborczej i

Invimed jest na pierwszej pozycji. I teraz nie wiem co robić, wrażenia mam neutralne po wizycie.

Może wy cos więcej wiecie ?

Czeeeeeeeeeść, staraczki i ja dołączyłam do Waszego grona. My po pierwszej wizycie w Invicta

we Wrocławiu i nic mnie tak nie przeraża jak myślę ze oni robią ludzi w balona. Zapisałam się tam

skuszona reklamą ze są numer jeden, ale kilka dni temu dokopałam się do rankingu wyborczej i

Invimed jest na pierwszej pozycji. I teraz nie wiem co robić, wrażenia mam neutralne po wizycie.

Ja jestem w invimedzie we Wrocławiu u dr Trzeciaka.Jutro mam punkcję.Zobaczymy jakie bedą efekty ale samego lekarza gorąco polecam za podejście do pacjenta i w ogóle ;) lekarza i klinikę póki co oceniam na 6 plus ;) zobaczymy jakie będzie zakończenie mojej przygody z invitro ;)

Nic nie widziałam :( dr też widział tylko klasę zarodka w karcie. Już się przyzwyczaiłam że lekarze to mnie zawsze olewaja...Ty masz jakieś szczególne względy :)
Martwią mnie te skurcze jelit żeby mi tam się nic nie wyplukalo :(
Falka no co Ty. :* daj spokój. Ta względy. Przypadek. Poza tym to mój lekarz prowadzące to inna historia.
Ej co to za smutasy? C. Napewno Cię nie olal :) i nic Ci się nie wyplucze. Zobaczysz blastke na wypisie, bo tam jest zdjęcie ;)
A z tymi jelitami. Mi też wczoraj jeździło. Do tego bolał mnie brzuch. Wieczorem dosyć mocno.

Dzień dobry !
Hess za piękne widoki cudu!
Megi :* kciuki nadal trzymam!
ewelin za pierwsze spotkanie z kropkiem :*
malutkikaczorek za owocny zbiór!
butterfly1331 za podglądanie!
rybka14 za wysoki wynik !
Miłego dnia życzę!
Ann oszczędzaj się ! :*

Dzień doberek w ten zimny dzioneczek :)

Hess
pieknych widoków :)
Megi trzymam kciuki :*
malutkikaczorek dużo dorodnych jajeczek życzę :)
butterfly1331 za podglądanie :)
rybka14 za wysoki wynik
Kciuki zaciśnięte cały czas :*

Ann odpoczywaj :)

Westi odpoczywaj z Kropkiem :*

Martka powiem Ci, że nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że wpuszczą M, żeby tez zobaczył :) Mam nadzieje, że wszystko będzie w porządku :) To chyba musi być piękne uczucie zobaczyć małego Kropka, aż łezka mi się zakręciła :)

reklama

Byłam w invimedzie w Gdyni i gdyby nie to , ze nie dostali kasy na rządówkę to nigdy bym nie przeszła do Invikty . Mam porównanie , Invikta to maszyna do robienia pieniędzy , rzucają od lekarza do lekarza , wizyty trwają chwilkę no i twoja opinia sie nie liczy .W Invimedzie przynajmniej czułam , ze im zależy na mnie , nikt sie nie spieszył od początku do końca prowadzi jeden lekarz i atmosfera dużo przyjaźniejsza [emoji6] to moje odczucia , ale ty we Wrocławiu , wiec może inaczej jest .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry