Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez chodze prywatnie wiec mam nadzieje ze tez co wizyte bedzieMartini, ja mam usg na każdej wizycie, chodze prywatnie. Słyszałam o przypadkach braku usg, ale jak dla mnie to dziwne,bo czemu ta wizyta ma sluzyc? Lekarz omawia wyniki czy co?
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Tez chodze prywatnie wiec mam nadzieje ze tez co wizyte bedziei tez wlasnie sie zastanawialam ze w sumie pojde i po co?!
No nic za 3 tyg zobaczymy
Iga tak slyszalam , ze to tez takie super nie jest ale pewnie gdybym zaszla naturalnie mniej bym sie stresowala tym wszystkim...
Nie wiem czy to dobrze i czy nie za wczesnie ale powoli zaczynam oddychac z ulga ,ze juz chyba wchodze powoli w ten bezpieczny czas...No na wizycie może jeszcze sprawdzić wyniki badań i zbadać. Ale ja miałam za każdym razem usg i moje dziecko zdrowe jest![]()
Tez chodze prywatnie wiec mam nadzieje ze tez co wizyte bedziei tez wlasnie sie zastanawialam ze w sumie pojde i po co?!
No nic za 3 tyg zobaczymy
Iga tak slyszalam , ze to tez takie super nie jest ale pewnie gdybym zaszla naturalnie mniej bym sie stresowala tym wszystkim...
Ja mysle, ze nie bedziesz miala co wizyte usg, to takie za fajne nie jest dla dziecka i lekarze powinni o tym wiedzieć. Uwazam, ze lepiej zadba ten lekarz co nie robi usg co chwila, niz ten co robi. Jesli dziecko rozwija sie ok, Ty czujesz sie dobrze to nie ma takiej potrzeby.
Ja w pierwszej ciąży chodzilam prywatnie, do naprawde swietnego lekarza i czasami miedzy usg mialam 1,5 miesiaca przerwy. Raz mi zrobil nadprogramowo usg, bo chcialam znac plec a był juz 18 tc. Ciaza po ivf jest taka sama ciaza jakbys zaszla naturalnie. Roznica jest w metodzie zapladniania. A potem toczy sie wszystko identycznie.
Owszem mialam, ale zachodzila taka potrzeba bo mnie napieprzal brzuch jak na @, wiec sie balam ze to skurcze macicy i ze poronienie i ze zaraz rozwinie sie @. Przy okazji mialam badanie szyjki macicy, no i lekarz sprawdzil czy nie mam krwiakow. Teraz czuje sie ok, wiec watpie czy za.3 tyg bede miala usg.Tak Agatek , ale Ty juz chyba kilka razy tez mialas usg ?? a ciaza na wczesnym etapie ?![]()