ewelin86
Fanka BB :)
Kciuki ta ja cały czas trzymamSzyjka, szyjka nieskromnie proszę o kciuki za kropka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kciuki ta ja cały czas trzymamSzyjka, szyjka nieskromnie proszę o kciuki za kropka![]()
Kciuki ta ja cały czas trzymamNawet nic w domu nie robie przez te kciuki :*
Falka póki co " nie dziękuje " , uff ze wszystkim zdążyłam , bo ja wszystko na ostatnia chwile [emoji6] także od 7 rano makijaż , potem musiałam kupić sukienkę , buty i na końcu fryzjer , ale już zwarta i gotowa![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pani embriolog mnie dzisiaj zapytała, na ile się zgadzam. Powiedziałam, że na dwa, ale lekarz mówił o jednym. Ona potwierdziła, że jeśli to pierwszy raz, to raczej dostanę jeden.Przypomnij ile Ty będziesz miała podanych zarodków?
No a cono weź. Az tak ?? :* ale może to i dobrze, bo w ciąży jesteś. Oszczędzać się trzeba
![]()
A jak się czujesz ?No a coJak nic nie robie to kciuki moge trzymac
![]()
Ja mam wesele brata za tydzień w sobotę. Jeśli wszystko będzie dobrze, to będzie 3 dzień po transferze. Mam nadzieję, że sobie tym nie zaszkodzę...Ja pare dni po transferze tez byłam na weselu. Nie szalalam ale wolne tance byly nasze i się udało czego i tobie życzę
Westi my tu wszystkie za ciebie kciuki trzymamy. Może tego nie piszemy ale kciuki i modly idą. I za Guru i wszystkie wszystkie dziewczyny.
A dobrzeA jak się czujesz ?![]()
Ja tez mialam pierwszy raz i wzielam dwa.Pani embriolog mnie dzisiaj zapytała, na ile się zgadzam. Powiedziałam, że na dwa, ale lekarz mówił o jednym. Ona potwierdziła, że jeśli to pierwszy raz, to raczej dostanę jeden.