Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Encorton wzięłam rano a zastrzyki wieczorem to wtedy powiem wiecej, po jednym pewnie szału nie będzie.
Jak Ty reagowała na Menopur? Bo ja mam jeszcze Bemfole i nie wiem czego się spodziewać)
Menopur to cukiereczekDla mnie najgorszy był gonapeptyl, te zastrzyki bardzo mnie bolały. Po menopurze czułam się dobrze, tylko po 5 zastrzyku spuchł mi brzuch. W sumie miałam ok. 12 pęcherzyków, z tego pobrali 5 komórek, a 4 z nich się zapłodniły. Chyba nie mamy wpływu na to, ile ich wyhodujemy. Staraj się pozytywnie nastawić :-)
Baw się dobrzeFalka póki co " nie dziękuje " , uff ze wszystkim zdążyłam , bo ja wszystko na ostatnia chwile [emoji6] także od 7 rano makijaż , potem musiałam kupić sukienkę , buty i na końcu fryzjer , ale już zwarta i gotowa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przypomnij ile Ty będziesz miała podanych zarodków?Dla mnie najgorszy był gonapeptyl, te zastrzyki bardzo mnie bolały. Po menopurze czułam się dobrze, tylko po 5 zastrzyku spuchł mi brzuch. W sumie miałam ok. 12 pęcherzyków, z tego pobrali 5 komórek, a 4 z nich się zapłodniły. Chyba nie mamy wpływu na to, ile ich wyhodujemy. Staraj się pozytywnie nastawić :-)
Westi trzymam kciuki za wszystkie Ciebie Annemarie i Falje no i Butterfly oczywiście &&&&&&&Szyjka, szyjka nieskromnie proszę o kciuki za kropka![]()