Ciężko. Nie ma mojego dr. Poza tym pójdę a jak nic z tego? To ciężko mi będzie wrócić i się wytłumaczyć. Mam straszny mętlik w głowie.A nie chcesz jeszcze na l4 iść do końca tego tygodnia?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciężko. Nie ma mojego dr. Poza tym pójdę a jak nic z tego? To ciężko mi będzie wrócić i się wytłumaczyć. Mam straszny mętlik w głowie.A nie chcesz jeszcze na l4 iść do końca tego tygodnia?
Trochę....A nie mozesz L4 wziasc?
Bo Ty chyba masz ta prace stresujaca bardzo i troche meczaca.
A jakby Ci napisali ze nie ciazowe, tylko zwykle L4?Ciężko. Nie ma mojego dr. Poza tym pójdę a jak nic z tego? To ciężko mi będzie wrócić i się wytłumaczyć. Mam straszny mętlik w głowie.
Annnemarie, to teraz do Ciebie pytanie.
Ty masz zlecony encorton do konca 12 tyg. w dawce 15 tak? Jakie masz wskazania, jesli moge spytac? Chodzi mi o to ze ja sama zwiekszylam sobie z 10, do 15. Ale powiedzialam o tym doktorowi. Troche mnie nastraszyl ze u chlopca moze byc cos z jaderkami, ze moze byc bardziej kobiecy. No oczywiscie dzieci rodza sie zdrowe, ale takie ryzyko istnieje.
Dzis znow przypomnialam lekarzowi ze biore 15, ale juz nic nie powiedzial tylko sie usmiechnal. I dalej mam brac.
Chcialam zmniejszac dawke od serduszka, ale sie boje ze hak zmniejsze to cos zlego sie wydarzy.
Mozesz napisac cos wiecej o encortonie, o bezpiecznych dawkach i o ryzyku? Czy nie eiesz tez o tym za duzo?
Ja sie troche w tym gubie, bo ile lekarzy tyle opinii i tyle roznych dawek.
Problem jest taki, że mi mój dr wystawiał ze swoją pieczątka. Tak żeby nikt nie wiedział, że to z kliniki itp. Z nim nie mam nigdy problemu. Jutro idę po receptę to innej doktor i z nią się tak nie dogadam. Niestety. Mogę w zasadzie poprosić o zwolnienie i myślę, że by się udało, ale będzie to z pieczątka kliniki. Tego chce uniknąć.A jakby Ci napisali ze nie ciazowe, tylko zwykle L4?
Od przyszlego tyg. bys wziela ciazowe.
A ile masz tych nk?Ja mam te cholerne Killer Zellen i pani doktor ,ktora trzesie calymi niemcami jesli chodzi o te badania napisala mi.,ze dawke 15 mg mam brac do zakonczenia 12 tyg.Potem mam powoli schodzic na 10 i na 5.
I tak robie bo mam do niej zaufanie.
Ta blondi doktor w Czechach kazala mi to brac w dawce 5mg.do 7-8 tyg,az ulysze serduszko.I calkowicie odstawic.
Spotkalam rowniez lekarzy w klinice uniwersyteckiej ,ktorzy byli zdania ,ze to nie ma zadnego wplywu na powodzenie i machneli reka.
Ja biore to tak,jak mi kazala 1 pani doktor,tym bardziej teraz ,kiedy mam obca komorke ryzyko odrzucenia jest jeszcze wieksze.
Czyli miała być środa jest czwartek to może u mnie z piątku zrobi się sobotaJajec dużo jak to doktorek powiedzial. Od 18-14 mm jajeczka w czwartek punkcja a w sobotę transfer)