Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesia...jak dzieciatka?rosna,wszystko oK?
Czesc Laseczki :* rosna maluchy jak na drozdzachCzesia jak się czujesz, jak dzieciątka?
ja tez się bojęWesti :* może to z nerwów, stresu? Wiesz, że w tych dniach powinnaś mieć @ i głowa robi psikusa i organizm to samo
Najki pisałaś, że masz słaby dzień? To ja dołączam do Ciebie. Też dziś jakaś panika mnie ogarnęła czy wszystko jest ok z Kropkem...
No to dobrze, że maluchy rosną :* To leż ile sie daCzesc Laseczki :* rosna maluchy jak na drozdzachmamy 35 tc od 30 do konca lezymy. 30 tc spedzilismy na patologii,bylismy sensacja oddzialu
musze mega sie oszczedzac,lezec i czekac.
Opowiadaj...bo mi smutno.Dlaczego sensacja?Czesc Laseczki :* rosna maluchy jak na drozdzachmamy 35 tc od 30 do konca lezymy. 30 tc spedzilismy na patologii,bylismy sensacja oddzialu
musze mega sie oszczedzac,lezec i czekac.
Witaj jak moje bliźniakiOdsprzedam gonal Fmnie juz sie nie przyda.
Oj trudne,trudne ale co zrobic. Tyle strachu sie najadlam w szpitalu,ze po wyjsciu grzecznie slucham sie zalecen.No to dobrze, że maluchy rosną :* To leż ile sie daChoć wiem, że to trudne cały czas leżeć
![]()
Dlaczego smutno?Opowiadaj...bo mi smutno.Dlaczego sensacja?