reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

No ja też nie mam zamiaru nie wiadomo ile wydawać na wózek. Juz nawet patrzyłam za używanym. ewentualnie od kuzynek bym odkupiła

I dobrze myślisz. Nam na szczęście teście sponsorowali wózek ale gdybym sama miała kupować to tez bym się za uzywka rozejrzala.

reklama
Ewelin a mówili ci coś o tym, ze prenatalne w klinice się robi? Mi lekarz na ostatniej wizycie kazał się u nich zapisać ale moja prowadząca kieruje do kogoś innego i wolałabym na pewno od niej mieć skierowanie. Nie dopytałam czy w klinice to jakaś konieczność, ale w umowie raczej nic o tym nie ma.
Z tego co wiem nie muszisz w klinice robić. Jak ja się pytałam to babeczka powiedziała, że raczej prenatalne oni w klinice proponują robić, a później od Ciebie zależy czy zostajesz w klinice czy juz u siebie gin będziesz miała.
Ale to bez znaczenia gdzie zrobisz. To Twoja jest decyzja, a klinika nie zmusi Cię, żebys u nich robiła.

Z tego co wiem nie muszisz w klinice robić. Jak ja się pytałam to babeczka powiedziała, że raczej prenatalne oni w klinice proponują robić, a później od Ciebie zależy czy zostajesz w klinice czy juz u siebie gin będziesz miała.
Ale to bez znaczenia gdzie zrobisz. To Twoja jest decyzja, a klinika nie zmusi Cię, żebys u nich robiła.
doładnie! To Twoja decyzja, gdzie robisz badania!
ja od samego poczatku prowadzę ciążę u lekarki na miejscu, w Łodzi byłam ostatni raz na transferze ;)

Kurcze,bo tak to bysmy moze razem zaczęły tenteges....[emoji7]

Napisane na LG-D373 w aplikacji Forum BabyBoom

No staram się jak mogę. Ostatnie dwie noce to juz żaba tak mi dala czadu i się wkur... i powiedziałam ze mu to ukrócę. Ile razy można dawać tego cyca? Chyba trzeba będzie się przemeczyc kilka nocy i tyle.
Fajnie by było gdybyśmy razem wystartowaly:D

No staram się jak mogę. Ostatnie dwie noce to juz żaba tak mi dala czadu i się wkur... i powiedziałam ze mu to ukrócę. Ile razy można dawać tego cyca? Chyba trzeba będzie się przemeczyc kilka nocy i tyle.
Fajnie by było gdybyśmy razem wystartowaly:D

butla w nocy tez nie pomaga?

Ja dla mojego Misia kupilam nowy wozek polskiej firmy Bebetto, ale bede go sprzedawac, bo marzy mi sie inny :-) jakbyscie byly zainteresowane to moge Wam zdjecia podeslac, wozek mam w stanie idealnym. Moj Baczek w gondoli wozil sie tylko pol roku i tez nieduzo bo zima byla. A w spacerowce rok, a potem kupilam tzw spacerowke parasolke.

Apropo pszczół. Wieczorem wywiazala się dyskusja o tym moim biednym paluszku i M mówi ze to bardzo zdrowo jak pszczola urzadli i to ma dobry wpływ ble ble ble... To ja mu na to żeby poszedł i wystawił małego żeby go dziabnely to mu się plemniki poprawia a on na to ze chyba by z 10 orgazmów na raz przeżył i może częściej by tam chodzil:D

reklama
Apropo pszczół. Wieczorem wywiazala się dyskusja o tym moim biednym paluszku i M mówi ze to bardzo zdrowo jak pszczola urzadli i to ma dobry wpływ ble ble ble... To ja mu na to żeby poszedł i wystawił małego żeby go dziabnely to mu się plemniki poprawia a on na to ze chyba by z 10 orgazmów na raz przeżył i może częściej by tam chodzil:D

ale ,zes teraz dala....:):):):)

Do góry