Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dobra dziewczynkahahaha
Powiem Ci, że chyba juz tego nie chcęWystarczą juz mi te odruchy wymiotne
Mówie stanowcze NIE dla pawia
![]()
Nie,nie rybke z frytkamiOoo proszę. Ale nie zdecydowana
Ogoreczka?![]()
Tralala...w gazetach wiele mozna napisac...wyszlam ze szpitala pod koniec 30 tc,u lekarza prowadzacego bylam na poczatku 31 tc z wypisem itd,planowana wizyte mialam w 32 tc,kolejna wyznaczona wizyta po miesiacu, w 36 tc i jak ma sie to do gazet...
Ciaza jest blizniacza ze skrocona szyjka i cechami rozwierania.
Do tego do 33 tyg przytylam 5 kg a maluchy z czegos rosly,jesli w miesiacu przybralam 2 kg to w nastepnym tyg tracilam 3 kg...bylo mi slabo na kazdym kroku.
Dziś na klatce poczułam taka kiszona kapuste gotowana, aż mi się zachciałoOoo proszę. Ale nie zdecydowana
Ogoreczka?![]()
A no tez wlasnie o to chodziA no to jak już po 30 tc jesteś to całkiem inna sprawa. Ale niestety , witamy w Polsce gdzie wszyscy mają wszystko gdzieś
a jaka byla 2 Beta?Drogie Panie
Dziś byłam na "ustalonej III becie" - 16 dpt wynik 310,7. Progesteron spadł do 149,88 - chyba dlatego, ze leki wzięłam dopiero po badaniu. Walczę dalej.Po południu będę dzwonić do lekarza po dalsze instrukcje. Pozdrawiam Was serdecznie.
A ze niby rybki i frytasow to juz nie???Dziś na klatce poczułam taka kiszona kapuste gotowana, aż mi się zachciało
A ogóreczka bardzo chętnie![]()
Boje się krwotoku ale mój lekarz twierdzi ze ciąży się nie wylezy ( jeśli nie ma wskazań bo coś ) to po transferze trzeba prowadzić normalny tryb życia biorąc pod uwagę ze jest się w ciąży i nie dźwigać więcej niż 10 kg.
Nie udowodniono ze leżenie plackiem pomoże a wręcz przeciwnie może zaszkodzić. Organizm musi czuć ze żyjesz ze masz siłę i chęci i wtedy lepiej podejmie walkę przyjmując implant w postaci zarodka.
Może to są teorie z kosmosu ale w takiej klinice się leczę i grzecznie się słucham . Nie mam też żadnych leków w razie czego ...
Takie "naturalne " jak najbardziej in vitro