N@t@li@89
Fanka BB :)
No wydaje się że jest ok. Jajniki ciągną i strasznie bolą mnie piersi masakraNatalia jak tam sie czujesz?![]()
A jak u Ciebie mamusiu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wydaje się że jest ok. Jajniki ciągną i strasznie bolą mnie piersi masakraNatalia jak tam sie czujesz?![]()
nieee,pudlo drogie panie, zelatyne robi z wieprzowiny a jest w sokachtak samo jak w sokach owocowych sa sladowe ilosci wieprzowiny![]()
A dobrzeNo wydaje się że jest ok. Jajniki ciągną i strasznie bolą mnie piersi masakra) biorę leki i mam nadzieję że dzieciaczki się zakopują.
A jak u Ciebie mamusiu?
Coś o tym wiem kilka lat temu jak przyjechałam do Polski i poszłam do sklepu po mleko bez laktozy to graniczylo z cudem je znaleźć ...... a jak już znalazłam to kosztowało 20 zł litr to mi się kawy z mlekiem odechciało. Teraz jest lepiej można kupić mleko 80 % wolne od laktozy za 3 zł za parę parenascie hi lat będzie tak z glutenemW Polsce w całym markecie możesz znaleźć jedną półkę ze zdrową żywnością. Wszystko jest oczywiście 100 % droższe. My po pierwszym badaniu nasienia zmieniliśmy dietę, staramy się bardzo zdrowo odżywiać, ale w naszym kraju jest to niezwykle trudne i drogie. Moja przyjaciółka mieszka w USA, tam takich produktów i sklepów jest na pęczki. I ceny są niemal identyczne, jak zwykłych produktów. Z drugiej strony wymaga to wysiłku,ale daje jakiś efekt, więc warto![]()
Myślę że każda ma taką myśl ja jak miałam przerwę między stymulacjami a okres spóźnił się 1 dzień tez mi przez głowę przeszła ta myśl ale testów nie robie bo ich nienawidzę mam w szafie z 10 ale nasila na wszystkie po pozytywnej becie chyba że stracą ważność.a mam tylko 1 jajowod który prowadzi do jajniki który nie pracuje. ..... hiDziewczyny jakby był konkurs na naiwniaka roku to bym go wygrala. Zrobiłam test bo miałam cichą nadzieję że @ się spóźnia nie przez leki :/.A tu d.pa . Na aptece powinno być moje zdjęcie z napisem " nie dla idiotow"
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No okres masz taki bo się oczyszczasz. No ja też miałam w pracy takie osoby ale powiedziałam otwarcie że maja się oddalić i zając swoim życieFizycznie- odkąd rozpoczęłam stymulację jest mnie mniej o 3 kg (ostatni raz ważyłam tyle po śmierci babci). W życiu nie miałam tak bolesnego i obfitego okresu- jakby odkręcić kran że skrzepami :-\
Psychicznie- raz lepiej, raz gorzej. Najbardziej przeraża mnie to, że w czwartek muszę wrócić do pracy, do ludzi, których nie lubię. Pracuję w open space, dookoła same plotkary, które gdy nie rozmawiają o innych, to non stop pokazują sobie zdjęcia dzieci, filmy z dziećmi, opowiadają o dzieciach etc. Gdyby nie to, że potrzebujemy pieniędzy na kolejne podejście i po prostu muszę pracować, to złożyłabym wypowiedzenie. Nawet wczoraj o tym rozmawialiśmy z mężem. Póki co muszę zacisnąć zęby i tam iść, żeby zmierzyć się z pytaniami i plotkami. Ech, jakby mało było problemów
A jak u Ciebie? Jak się czujesz?
Te odruchy mina teraz masz pod górkę. Kiedy następna wizyta?A dobrzePrócz odruchów wymiotnych jest ok
![]()
Dopiero 1 czerwcaTe odruchy mina teraz masz pod górkę. Kiedy następna wizyta?