malutkikaczorek
Fanka BB :)
Bedzie dobrze trzymam kciukiDziewczynki ja już leżę. Czekam aż ktoś mnie zbada ale.przynajmniej mnie przyjęli... Ciekawe kiedy ktoś przyjdzie.... Jestem u siebie w szpitaku w tzw umieralni![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bedzie dobrze trzymam kciukiDziewczynki ja już leżę. Czekam aż ktoś mnie zbada ale.przynajmniej mnie przyjęli... Ciekawe kiedy ktoś przyjdzie.... Jestem u siebie w szpitaku w tzw umieralni![]()
Co z tego skoro beta słabo urosła ;/ myślisz ze jest szansa ze jutro bedzie wyższa?
Wczoraj byliśmy u Pana dr. z myślą, że w tym tygodniu rozpoczniemy stymulację, bo lada dzień powinnam dostac okresu...Okazało się jednak, ze mam torbiel na jajniku i dostałąm leki na 10 dni, potem powinnam dostac okresu i między 2-3 dniem cyklu mam się zgłosić do kliniki....Moje torbiele zwykle wchłaniają się podczas miesiączki i nie wiem czy Pan doktor "sztucznie" nie chce nas wyeliminować z ostatniej szansy na rządówkę...Dziewczyny macie jakies doświadczenia w tej kwestii?Podobno nie można zacząc stymulacji z torbielą ale pewnie w 2 dniu cyklu już by jej nie było...
Sile razy podchodziłas? Miałaś kiedyś podobny wynik do mojego? Albo znasz kogoś kto miał i mu sie udało?nie 0,1
Wiem ;( ja uparcie szukam jakiejś nadzieji bo czas mi sie dzisiaj dłuży strasznie w tej niepewności ;(Na twoim miejscu przestalabym juz szukac bo albo urosla ,albo nie bo np.zarodek byl wadliwy.Beta jest niska,ale i z takiej bety byly juz dzieci.Wiem,ze latwo sie mowi,ale pozostaje ci tylko "nerwy w konserwy" i czekac.Sprobuj troche ostudzic emocje i pamietaj,ze masz jeszcze sliczne 3 mrozaczki.Jak sie teraz nie uda,to z tej 3 cos bedzie.
Nie chce ci dawac falszywych nadzieji.Uwazam ,ze to nie fair.