malutkikaczorek
Fanka BB :)
Bedzie dobrze trzymam kciukiDziewczynki ja już leżę. Czekam aż ktoś mnie zbada ale.przynajmniej mnie przyjęli... Ciekawe kiedy ktoś przyjdzie.... Jestem u siebie w szpitaku w tzw umieralni![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bedzie dobrze trzymam kciukiDziewczynki ja już leżę. Czekam aż ktoś mnie zbada ale.przynajmniej mnie przyjęli... Ciekawe kiedy ktoś przyjdzie.... Jestem u siebie w szpitaku w tzw umieralni![]()
Co z tego skoro beta słabo urosła ;/ myślisz ze jest szansa ze jutro bedzie wyższa?
Wczoraj byliśmy u Pana dr. z myślą, że w tym tygodniu rozpoczniemy stymulację, bo lada dzień powinnam dostac okresu...Okazało się jednak, ze mam torbiel na jajniku i dostałąm leki na 10 dni, potem powinnam dostac okresu i między 2-3 dniem cyklu mam się zgłosić do kliniki....Moje torbiele zwykle wchłaniają się podczas miesiączki i nie wiem czy Pan doktor "sztucznie" nie chce nas wyeliminować z ostatniej szansy na rządówkę...Dziewczyny macie jakies doświadczenia w tej kwestii?Podobno nie można zacząc stymulacji z torbielą ale pewnie w 2 dniu cyklu już by jej nie było...
Sile razy podchodziłas? Miałaś kiedyś podobny wynik do mojego? Albo znasz kogoś kto miał i mu sie udało?nie 0,1
Wiem ;( ja uparcie szukam jakiejś nadzieji bo czas mi sie dzisiaj dłuży strasznie w tej niepewności ;(Na twoim miejscu przestalabym juz szukac bo albo urosla ,albo nie bo np.zarodek byl wadliwy.Beta jest niska,ale i z takiej bety byly juz dzieci.Wiem,ze latwo sie mowi,ale pozostaje ci tylko "nerwy w konserwy" i czekac.Sprobuj troche ostudzic emocje i pamietaj,ze masz jeszcze sliczne 3 mrozaczki.Jak sie teraz nie uda,to z tej 3 cos bedzie.
Nie chce ci dawac falszywych nadzieji.Uwazam ,ze to nie fair.