W Invictcie w Gdańsku. Jak wrócę do donu to postaram sie wypisać wszystko to co brał Małż.A u androloga gdzie byliscie w warszawie ??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W Invictcie w Gdańsku. Jak wrócę do donu to postaram sie wypisać wszystko to co brał Małż.A u androloga gdzie byliscie w warszawie ??
Mam nadzieje, dziękuję. Dziś 2 dpt i zwiększyłam dawkę nospy bo czuje skurcze.Zobaczymy .Myśl że jest szansa ze te 2 podane zostaną z Tobą w brzuszku przez 9 miesięcy
Hej Słoneczko :*Siostra jak tam. ? Już po @ .? Torbiele zdechly. ? Ból ustąpił. ?
Buziak
Kontrola z ZUS jest zazwyczaj na zlecenie pracodawcy lub kiedy masz długie zwolnienie (np lekarz wystawi na 3 tyg),lub powtarzające się od tego samego lekarza. Dlatego l4 najlepiej brać max 2 tygodnioweHej kobietki :*
Miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&
Powiedzcie mi moje drogie jak to jest z L4. Czy to prawda,że może kontrola z ZUSu przyjść i Cię sprawdzić czy jesteś w domu? Pierwszy raz o tym słyszę i nie wiem co mam o tym myśleć
Hej kobietki :*
Miłego dnia i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty &&&
Powiedzcie mi moje drogie jak to jest z L4. Czy to prawda,że może kontrola z ZUSu przyjść i Cię sprawdzić czy jesteś w domu? Pierwszy raz o tym słyszę i nie wiem co mam o tym myśleć
Byc może...dzieki za odpBo masz pco i jesteś przypadkiem trudniejszym i Twój lekarz jest człowiekiem który zdaje sobie z tego sprawę i może w takich przypadkach przeskoczyć ustawę . Wszyscy mogą ale nie wszyscy chcą. .....
A niby jak , jak teraz w zasadzie mozna wszystko zablokowac? To jakas glupota chyba..Kontrola z ZUS jest zazwyczaj na zlecenie pracodawcy lub kiedy masz długie zwolnienie (np lekarz wystawi na 3 tyg),lub powtarzające się od tego samego lekarza. Dlatego l4 najlepiej brać max 2 tygodniowe,skończy się to znowu idziesz po kolejne 2 tyg (masz 7 dni na dostarczenie zwolnienua).
Zresztą teraz czytałam gdzieś, że kontrolerzy z ZUS mają sprawdzać tez fbwiec uwaga co wstawiacie
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
A to dobrze sie sklada bo wlasnie do niego bede chodzic ktoryms razem podpytamRaczej proponuje szefa wszystkich szefów![]()