Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w srode mam badanie krwi ale ja czuje ze sie nieudalo to porostu sie czuje.kaska31 Bardzo mi przykro kochana , ale jeżeli mówisz o teście sikanym to jeszcze nic straconego. Często tak jest że mimo wysokiej bety test nie wychodzi. Jeżeli masz możliwość zrobić badanie krwi to nie ma na co czekać.
i tak mi gdzies zejdzie z 4-6 miesiecy :-(ale luty-marzec wybieram sie na urlop do PL i wtedy chciałabym zaliczyć 1 wizytę w klinice, tylko jeszcze nie wiem na którą się zdecyduję 

Zostaje mi sie opic.kaska31- bardzo mi przykro ale powiem ci ze ja tez to czulam, nie jest ci napewno latwozadnej z nas nie jest ...... trzymja sie
.Zrobiłam też teraz test po południu i wyszła tak długo oczekiwana druga krecha
Jutro w 14 dobie po transferze powtórzę betę i zrobię progesteron-mam nadzieje, że ładnie przyrośnie.
Moje gratulacje.Hej dziewczyny w Nowym Roku!
Roxi witaj:-)
Muszę się Wam do czegoś przyznać, ale od razu na swoje usprawiedliwienie dodam,że nie chciałam zapeszać-zrobiłam bętę w piątek w 10 dobie po transferze, ale wynik dziś odebrałam i wynosi 109.Zrobiłam też teraz test po południu i wyszła tak długo oczekiwana druga krecha
Jutro w 14 dobie po transferze powtórzę betę i zrobię progesteron-mam nadzieje, że ładnie przyrośnie.
Nie dociera jeszcze to wszystko do mnie
Dziewczyny bardzo Wam dziękuję za wsparcie i za Was też cały czas trzymam kciuki.
bardzo mi przykro kochana, ze nie wyszlo:-( nie martw sie, trzeba sie starac dalej i nie poddawac...sciskam cie mocno ! <tuli>Wiam was kochane wlasnie zrobilam test niestety nic z tegowyc mi sie chce. Wiedzialam ze ta bedzie czulam to.