husann
Fanka BB :)
A wiec przyzwyczajaj sie bo w ciazy to normalne i tez potrafie latac co 5 min. A czasem mam tak ze siku zrobie i za min znowu mi sie chce i zastanawiam sie czy ja do konca sie wysikalamMasakra ja juz dzis z 20 razy bylam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A wiec przyzwyczajaj sie bo w ciazy to normalne i tez potrafie latac co 5 min. A czasem mam tak ze siku zrobie i za min znowu mi sie chce i zastanawiam sie czy ja do konca sie wysikalamMasakra ja juz dzis z 20 razy bylam![]()
To ja ci zycze i trzymamCzyli nie jestem sama
Chociaz wlasnie wyczytalam ze moze to byc podwyzszony progesteron co zrozumiale przy braniu luteiny. Ale moze to byc tez jednak pierwsza oznaka ciazy![]()
A wtedy to juz mi bedzie wszystko jedno wazne ze bede w ciazyA wiec przyzwyczajaj sie bo w ciazy to normalne i tez potrafie latac co 5 min. A czasem mam tak ze siku zrobie i za min znowu mi sie chce i zastanawiam sie czy ja do konca sie wysikalam
Ja polecam LAXIMAMAMożecie mi jeszcze raz przypomnieć co na wzdecia? Bo wczoraj myślałam że umrę...no brzuch miałam jakbym była w 6 miesiącu...no brzuch jak nie mój... choć nie powiem, było mi w nim do twarzy [emoji7][emoji16]
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz racjeA wtedy to juz mi bedzie wszystko jedno wazne ze bede w ciazy![]()
Ja rozumiem...ja mam 31 lat i pcos...i mi powiedzieli ze pcos jest wskazaniem do tego zeby zaplodnic wszystkie kom. Mi dlatego zaplodnili wszystkie 13. Stad to moje pytanieZ 22. komorek 15 bylo poprawnych, dr wytlumaczyla nam, ze tylko 6 moga zaplodnic, a reszte 9. zamrozili. Z 6. zarodkow do stadium blastocysty przetrwaly dwa, ktore mi podali, jednak sie nie udalo, teraz zapadla decyzja o rozmrozeniu i zaplodnieniu wszystkich 9. komorek, z ktorych znowu pozostaly dwa zarodki. Nie ukrywam, ze rzeczywiscie byl to dla nas szok, ze z tak duzej ilosci komorek ostatecznie uzyskalismy 4. zarodki i zadnego mrozaka. Ehhh, oby te dwa podane zarodki byly waleczneDziekuje za cieple przyjecie :*
Napewno beda...wiec mrozaki nie beda potrzebne...Z 22. komorek 15 bylo poprawnych, dr wytlumaczyla nam, ze tylko 6 moga zaplodnic, a reszte 9. zamrozili. Z 6. zarodkow do stadium blastocysty przetrwaly dwa, ktore mi podali, jednak sie nie udalo, teraz zapadla decyzja o rozmrozeniu i zaplodnieniu wszystkich 9. komorek, z ktorych znowu pozostaly dwa zarodki. Nie ukrywam, ze rzeczywiscie byl to dla nas szok, ze z tak duzej ilosci komorek ostatecznie uzyskalismy 4. zarodki i zadnego mrozaka. Ehhh, oby te dwa podane zarodki byly waleczneDziekuje za cieple przyjecie :*
Zadnych tabletek...tylko meliska...Dziewczyny mam jeszcze pytanie. Za 100pkt.
W środę wracam do pracy po zwolnieniu, to będzie mój 14dpt...
Jak myślicie, co mogę i czy wogole coś mogę wziąć, żebym zachowała swój wewnętrzny spokój...? [emoji6]Nie mam niewiadomo jakiego stresu w pracy ale mam organizm który z byle głupoty sam się stresuje .. te 2 tygodnie dużo mi dały, odcięłam się zupełnie...i chciałabym utrzymać ten zdrowy "dystans"...
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom