reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam dziewczynki :) u moich chłopaków super :) różnica miedzy nimi zmalała z 12% na 8 % wiec genialnie ruszają się okropnie najpierw na waleta a na koniec badania juz się całowali niezły ubaw trudno ich po mierzyć bo się wierca są świetni i siusiaki mają na 100% w pełni wykształcone ja też super szyjka długa zamknięta Zobacz załącznik 784811
Super wiesci ☺
Rybka oj bedziesz miala wesolo w domu ☺

Aktualizacja sytuacji:
Beta ładnie rosła do 1400, jednak Żona dostała mocnego bólu brzucha, do tego mocnego krwawienia. Odrazu pojechała do lekarza i niestety okazało się że naszego skarbka już nie ma z nami :( dla potwierdzenia zrobilą dzisiaj betę i spadła do 400 :(

Już nie wiemy co robić, ciagłe niepowodzenia :(

18dpt okazał się tragiczny :(

Przykro mi bardzo! :(
Nie poddawajcie się!

Jesli mozecie sie wypowiedziec dzieczyny- tym ktorym sie udalo bo nie czytalam od poczatku was za ktorym razem wam sie powiodlo ?

Mnie technicznie za 3 i 5 razem, ale pierwszych dwóch nie liczę, bo mi nikt nie zbadał tarczycy i nie miałam szans na ciążę, więc tak naprawdę, kiedy już trafiliśmy do porządnej kliniki to za 1 i za 3.
Za 1 razem dwa zarodki, za 3 jeden, za każdym razem 5-dniowe.

Powodzenia!

Witam dziewczynki :) u moich chłopaków super :) różnica miedzy nimi zmalała z 12% na 8 % wiec genialnie ruszają się okropnie najpierw na waleta a na koniec badania juz się całowali niezły ubaw trudno ich po mierzyć bo się wierca są świetni i siusiaki mają na 100% w pełni wykształcone ja też super szyjka długa zamknięta Zobacz załącznik 784811
Rybko super ze u Was wszystko dobrze [emoji179] u nas narazie troszke nerwowo ale mam nadzieje ze unormuje wszytsko [emoji110][emoji110][emoji4]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry