Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dokładnie najważniejszy jest przyrost od wartości wyjściowych, tak mówił mi prof.pozatym powiedział ze powyżej 6000 juz wolniej rośnie i w sumie nie ma co oznaczać
Nie pocieszyłaś mnieKlarsa
Jeśli to ósemka to szczerze współczuję nie mam już 3 w tym jedną operacyjnie usunięta. Raczej daradzalabym wybrać się do stomatologa bo z ósemka nie ma żartów ja przez nią miałam ostre zapalenie przez prawie miesiąc. życzę zdrówka
A u mnie bylo 147 w 13 dniu 3 dniowego zarodka i mi powiedzieli, ze przy takim wyniku nie trzeba przyrostu sprawdzac, bo jest dobrze. Zaprosili mnie na wizyte za 2tyg - dokladnie miesiac po punkcji i juz zoabczylam serduszko. Mysle, ze sprawdzannie przyrostu wiecej niz dwa razy to naprawde tylko niepotrzebny stres, ktory na poczatku ciazy jest niewskazany.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo zaszalalas trzymam kciuki zeby wszystkie dotrwaly do 5 doby i byly do mrozeniaDostałam telefon z kliniki. Z 21 pęcherzyków było 16 dojrzałych komórek z czego 12 się zapłodnilo, jutro transfer. Zobaczymy ile dotrwa do zamrożenia.
Polecam liserine gum teraphy rewelacja na stany zapalne i krwawiace dziasla. Do kupienia w apteceNo właśnie na ulotce jest info żeby poinformować lekarza jeżeli jest się w ciąży albo planuje ciążę. Kupię szałwia, tak jak mi napisałaś i będę spokojniejszaale ten dentosept działa na mnie błyskawicznie....3 dni i po wszystkim zwykle było.
Szczoteczkę mam elektryczną..także one są miękkie. Zdaje mi się że ósemka ma chęć mi wyrosnąć....jakby nie miała kiedy...tyle lat starania a ona akurat jak zaszłam... [emoji35]
I IVF - mój Bąbelek ma 8 tygodni [emoji173][emoji703][emoji320][emoji322][emoji324]
Polecam liserine gum teraphy rewelacja na stany zapalne i krwawiace dziasla. Do kupienia w aptece
No tak nie pomyslalam