reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny z Invimedu mam do Was pytanie - czy macie jakiś bezpośredni kontakt do Waszych lekarzy (mailowy bądź telefoniczny) czy też kontaktujecie się wyłącznie przez koordynatorów?
Mam ważne pytanie a niestety koordynatorka odpowiada dość oszczędnie i nie mam nawet pewności czy konsultuje się z lekarzem...
Rybka gratulacje!!! Dużo zdrowia dla Was wszystkich!

Dziewczyny z Invimedu mam do Was pytanie - czy macie jakiś bezpośredni kontakt do Waszych lekarzy (mailowy bądź telefoniczny) czy też kontaktujecie się wyłącznie przez koordynatorów?
Mam ważne pytanie a niestety koordynatorka odpowiada dość oszczędnie i nie mam nawet pewności czy konsultuje się z lekarzem...
Tak ja mam kontakt z lekarzem, dzwonię gdy mam jakieś pytanie.. Jak nie odbierze to zawsze oddzwoni

Ja mam nr do Doktor mojej i zawsze pisze jej esy

Ja mam nr do lekarki, pisałam z nią SMS, dzwoniła nawet o 11 w nocy do mnie bo cos sie jej przypomniało nagle.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak ja mam kontakt z lekarzem, dzwonię gdy mam jakieś pytanie.. Jak nie odbierze to zawsze oddzwoni
Dzięki dziewczyny. My przed pierwszą wizytą mieliśmy spotkanie z koordynatorką, która powiedziała nam, że pośredniczy pomiędzy nami i lekarzem. Nie dostaliśmy żadnego bezpośredniego numeru do naszego lekarza i myślałam, ze to standard...Lekarze sami Wam podali numery do siebie? My byliśmy w sumie na czterech wizytach. Zaczyna mnie to denerwować, bo na moje konkretne pytania odpowiedziała jednym niewiele wnoszącym dla mnie zdaniem. No tak się nie da...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry