I jak?? Kiedy wyniki??? Trzymam kciuki [emoji7]ja nie wytrzymalam i pojechalam na bete...tak dla swietego weekendowego spokojuPIATEK PIĄTECZEK
sciskam was wszystkie !
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I jak?? Kiedy wyniki??? Trzymam kciuki [emoji7]ja nie wytrzymalam i pojechalam na bete...tak dla swietego weekendowego spokojuPIATEK PIĄTECZEK
sciskam was wszystkie !
Ja bralam do 14tc zeby miec pewność ze lozysko zaczelo produkowac progesteron...lekarz nie chcial ryzykowac wczesniej...Dziewczyny jutro zaczyna sie 9tc, lekarz kazal odstawic wszystkie leki (luteine, duphaston, heparyne. Estrofem odstawil juz 2 tyg temu). Czy to nie za wczesnie? Najbardziej ciekawi mnie kwestia progesteronu [emoji848]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Luteiny nie powinno się odstawić z dnia na dzień . Dziwnie trochę. Ja heparyne do końca ciąży. Z luteiny tez powoli schodze ale na zasadzie 3 tbl mniej co 2 tygodnie.Dziewczyny jutro zaczyna sie 9tc, lekarz kazal odstawic wszystkie leki (luteine, duphaston, heparyne. Estrofem odstawil juz 2 tyg temu). Czy to nie za wczesnie? Najbardziej ciekawi mnie kwestia progesteronu [emoji848]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie kochana, nie musisz podchodzić do inseminacji. Ja ani razu nie miałam IUI od razu in vitro. Fakt faktem ja zachodzilam naturalnie w ciążę ale nie byłam w stanie utrzymać żadnej.Ludek , jesteś przed in vitro ? Na jakim etapie jesteście , my w zasadzie na samiuśkim początku , na przyszłej wizycie odbieramy skierowanie...
A ja nic nie wiem ... W głowie milion myśli , jeszcze więcej pytań ... Nie wiem jak ja to wszystko pojmę ?![]()
Dziewczyny ,a czy przed przystąpieniem do in vitro TRZEBA przejść inseminację ? Jest to jakiś wymóg procedury ?
Nie zdążyłam wszystkiego przeczytać , ale widzę ,że się tu dziejeBardzo się cieszę i trzymam kciuki za udane -przyszłe mamusie
![]()
Dziewczyny z Łodzi, moze orientujecie sie, czy gdzies w Łodzi mozna zrobic bhcg w sobote, tak, zeby wynik byl tego samego dnia?
Ja tezDusia jak się czujesz przed jutrzejszym wspanialym dniem? Bo ja nie moge się doczekać
A jakie są normy w tym laboratorium? U mnie w ciąży i podczas suplementacji folianami wynik dobry uznaje się poniżej 8 jednostekDziś odebralam wynik homocysteiny 5,54 jak myślisz powinnam brać te zastrzyki na rozrzadzenie krwi?wizytę mam dopiero w środę.
Norma do 12 jestA jakie są normy w tym laboratorium? U mnie w ciąży i podczas suplementacji folianami wynik dobry uznaje się poniżej 8 jednostek
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom