reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jutro zaczyna sie 9tc, lekarz kazal odstawic wszystkie leki (luteine, duphaston, heparyne. Estrofem odstawil juz 2 tyg temu). Czy to nie za wczesnie? Najbardziej ciekawi mnie kwestia progesteronu [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Luteiny nie powinno się odstawić z dnia na dzień . Dziwnie trochę. Ja heparyne do końca ciąży. Z luteiny tez powoli schodze ale na zasadzie 3 tbl mniej co 2 tygodnie.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ludek , jesteś przed in vitro ? Na jakim etapie jesteście , my w zasadzie na samiuśkim początku , na przyszłej wizycie odbieramy skierowanie...
A ja nic nie wiem ... W głowie milion myśli , jeszcze więcej pytań ... Nie wiem jak ja to wszystko pojmę ? :(
Dziewczyny ,a czy przed przystąpieniem do in vitro TRZEBA przejść inseminację ? Jest to jakiś wymóg procedury ?
Nie zdążyłam wszystkiego przeczytać , ale widzę ,że się tu dzieje:) Bardzo się cieszę i trzymam kciuki za udane -przyszłe mamusie :)
Nie kochana, nie musisz podchodzić do inseminacji. Ja ani razu nie miałam IUI od razu in vitro. Fakt faktem ja zachodzilam naturalnie w ciążę ale nie byłam w stanie utrzymać żadnej.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam może głupie pytanie. Czy można poleżeć sobie w wannie w cieplutkiej wodzie? Czy lepiej nie przesadzać z temperatura? Z nosa mi cieknie i przeziębienie się rozkręca i marzy mi się trochę wygrzac. Dziś 2 dzień po transferze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry