Też zle się czułam. Może zrób test żeby być trochę spokojniejszą. Coś czuje, ze może być pozytywnie, bo miałam podobne objawy[emoji8]Co najgorsze że zle się czuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też zle się czułam. Może zrób test żeby być trochę spokojniejszą. Coś czuje, ze może być pozytywnie, bo miałam podobne objawy[emoji8]Co najgorsze że zle się czuje
Dobrze by było. Normalnie czuje się jak bym grypę miał a a może nawet gorzej. A co najgorsze że od poniedzialku muszę iść do pracyTeż zle się czułam. Może zrób test żeby być trochę spokojniejszą. Coś czuje, ze może być pozytywnie, bo miałam podobne objawy[emoji8]
Julita przeciez podwyzszona tempka swiadczy o ciazyCo najgorsze że zle się czuje
Dusia obyś miała rację tak się źle czuje że porażka w dodatku pojechałam z mężem do jego siostry na weekend. I teraz wciska mi różne leki a ja nie mogeJulita przeciez podwyzszona tempka swiadczy o ciazy.
Ja mierze codziennie i z ulgą zawsze odkładam termometr na którym jest 37.4°C
Kiedys jak mierzylam podczas cyklu, to zawsze w dzien w ktory spadla dostawalam okres.
Juz sama nie moge sie doczekać Twojej bety[emoji8]Dusia obyś miała rację tak się źle czuje że porażka w dodatku pojechałam z mężem do jego siostry na weekend. I teraz wciska mi różne leki a ja nie moge
Ja tezJuz sama nie moge sie doczekać Twojej bety[emoji8]
No ciężki czas przed Tobą......
Ja na moim przykładzie mogę Ci powiedzieć miałam cykl próbny progesteronu jak na niego reaguję wzięłam żel crinone po 3 dniach sprawdzenie było 6 powiedział że za mało zmienił na 2x400 mg te groszki co Ty masz po 2 dniach sprawdzenie bylo 9.5 powiedział że ok resztę rozkręcić ciąża. Zdecydowałam się na prolutex mimo wszystko bo to najlepszy prog poziom zobacze po tygodniu od transferu tak w imię nauki.
Cierpliwości i spokoju Ci życzę
No to ciesze sie, ze Cie nie zawiodłam swoim wyglądem. Trochę ładniejsza od stracha na wróble [emoji38] Ja już nie wiem jak jest z tym progesteronem. Moj lekarz wcale nie kazał mi go sprawdzać, ale zrobię to dla siebie. Ja przyjmuje go w prolutexie i luttagenie. A luteiny też już nie masz?? Jesteś teraz w Uk, czy PL?
Dziewczyny ciąża się rozkręca. Z naszym Aniolkiem nawet nie wiedziałam o jego istnieniu, a teraz? Mdłości i niedawno pierwsze oficjalne wymiotowanie A przecież to dopiero drugi tydzień!