CzarnaInka
Fanka BB :)
A za chwile piszesz "I mnie podkusilo i kupiłam test, tak sobie patrzę na niego..." No widze targaja emocjew czwartek mam betę zrobić, nie korci mnie ten test, ale czytam,że Wy tak wcześnie robicie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A za chwile piszesz "I mnie podkusilo i kupiłam test, tak sobie patrzę na niego..." No widze targaja emocjew czwartek mam betę zrobić, nie korci mnie ten test, ale czytam,że Wy tak wcześnie robicie...
Na usg jeszcze nic nie bedzie widac, bo jesli dobrze kojarze to dzis dopiero 8dpt. Na pewno zwiekszenie lutinusa/luteiny nie zaszkodzi, a moze pomoc. Najlepiej zwiekszyc i jak najszybciej kontaktowac sie z lekarzem. U mnie krwawienia skonczyly sie pomyslnie, trzeba probowac sie nie stresowac.Niestety ja tak miałam i nie skończyło sie to dobrze, ale to nie znaczy ,ze u Ciebie tez. Moze pojedź gdzieś na usg?
dziękino tak juz mialam cie wywolac do tablicy bo dlugo nic...ciesze sie ze wszystko super oprocz tych pawija mam mdlosci codzienne ale nie jest zle.dzisiaj mialam rano straszny skurcz i troche sie wystraszylam
.wzielam nospe i na razie jest ok
mam nadzieje ze to z tych "normalnych" objawow ciazy...tez zdecydowalam sie na prowadzenie ciazy w panstwowej placowce i umowiona jestem na 13 kwietnia.w poniedzialek ide jeszcze na usg do kliniki coby sprawdzic czy wszystko oki.wspaniale ze u ciebie wszystko dobrze
ps.zanetaanna a jak u ciebie?trzymam za ciebie kciuki i mam nadzieje ze jestes w dobrym nastawieniu i na dobrej drodze...odezwij sie...
super gratulacje, bólami się nie przejmuj bo ja też tak miałam na początku i do tej pory czasami pobolewaGratulacje ,ładne wyniki![]()
Roksi gratulacje bo widzę ze się udałoNo dopytaj i daj znać bo moja Pani doktor jeszcze nie wie, że robiłam betę więc nie piszę nic do niej dopiero w piątek będę się o wszystko pytać
Dodzwoniłam się do kliniki i maja przekazać żeby oddzwonila jak przyjmie pacjentaNa usg jeszcze nic nie bedzie widac, bo jesli dobrze kojarze to dzis dopiero 8dpt. Na pewno zwiekszenie lutinusa/luteiny nie zaszkodzi, a moze pomoc. Najlepiej zwiekszyc i jak najszybciej kontaktowac sie z lekarzem. U mnie krwawienia skonczyly sie pomyslnie, trzeba probowac sie nie stresowac.
Tak dobrze liczysz- dziś 8dptDodzwoniłam się do kliniki i maja przekazać żeby oddzwonila jak przyjmie pacjenta