Magdusia 31
Fanka BB :)
Oliwia po transferze miałam kłucia jajników , a potem bóle podbrzusza jak na @-aha i 7 dpt miałam brunatne plamienie delikatne i już myślałam , że klapa, ale jak się pozniej okazało, to było implantacja zarodka:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...no i jak tu nie świrować?!?!?
, tak też mi powiedział gin, że mam policzyć póki co....a następny piątek to mam nadzieję, że z jego wyliczeń dowiem się konkretnej daty, mi wychodzi 12listopada, ale nie zobaczę co on mi powie, a tą betą........ześwirować można....echhhja mialam wilczy apety na poczatku a teraz niemam apetytu a jak mam to raczej na owoce albo jakies hamburgery wlasnej roboty na slodycze niemoge patrzec blllleeeJa myslę, że my wszystkie po inv będziemy większe panikary, aniżeli te którym się udało naturalnie![]()
Lola- w 11dpt beta u ciebie 105, hmmm i znowu mam myśliwego, bo u mnie w 12dpt też 5dniowe wyszła 829,7....może jednak 2...no i jak tu nie świrować?!?!?
Jak tam dziewczyny Wasze smaki?!?!?!Bo mi się zaczynają...kabanosik z serkiem homo o smaku waniliowym![]()