reklama

Kto po in vitro?

czesc dziewczyny:)
byłam dzisiaj na wizycie moje endo wynosi 9mm w poniedziałek znowu wizyta z badaniem estradiolu i jak wszystko bedzie ok to w przyszła sobote transfer:-)
meg a ty jak tam???
Ewa a co u ciebie???
joweg zobaczysz czas szybko zleci i razem i razem z innymi dziewczynami bedzesz nosiła serduszka w brzuszku:-)
marcikuk mam nadzieje że juz sie tak nie denerwujesz:tak:

reklama
miska126 - no to super idzie :)
marcikuk - jak u Ciebie??? dalej plamisz?

A ja UWAGA - DOSTAŁAM @@@ :-D:-D:-D i jestem cała HAPPY!!!!!!!
Koło 10 dzwonię do lekarza i pytam co dalej, jutro pewno badanka i od niedzieli puregon!

Nie mam pojęcia, ale mi jakoś wtedy będzie wypadał transfer a może i punkcja..... będę na wizycie to się dowiem

albo wieczorem przejadę się do niego - muszę i tak zabrać receptę bo gonapeptyl mi się kończy....

To jak będziesz tak miła i się go podpytasz czy pracują normalnie, czy tylko w takich wypadkach jak Twój, bo ja mam mieć prenatalne i nie zwróciłam najpierw uwagi, ale położna (ta czarna- nie lubię jej!!!) zamiast mnie umówić na 12tc to umówiła mnie na 11 a to za wcześnie na to badanie...

Agavva- GOOD NEWS :) Miałaś dobre przeczucia! To startujemy moja droga, hurra!!! ciekawe co dostaniesz do stymulacji...

Millia-byłaś dzielna na badaniu:tak:, ja go po prostu nie znoszę,jak mi tam coś wkładają i szurają, brrrr

reklama
agavva, joweg super ze u was idzie wszystko do przodu:-)
a ja dopiero dzisiaj zajrzałam w kalendarz i wyszło ze jezeli transfer bedzie 21.04 (sobota) to wypadnie nam w piata rocznice slubu:-) i w prezencie dostaniemy dzidziusia:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry