reklama

Kto po in vitro?

reklama
W 9DPT czyli 14 dzień od zapłodnienia beta- 223, ale tym też się nie możesz sugerować, bo każda z nas ma inny poziom- ważniejsze jest by ten poziom prawidłowo przyrastał minimum 60% w ciągu 48h, po tym wiesz, że ciąża jest prawidłowa- żeby nie było takiej przykrościa jaką miała np. Roxii...

To ważne żebyś była pozytywnie nastawiona- ma to też duży wpływ na sukces!!!!!!Ja do IUI podchodziłam z dystansem natomiast przy INV od początku miałam to uczucie, że się uda :-)

sylha wiesz co ja bylam w sumie na 99% nastawiona juz na ciaze i wogole chyba az za bardzo :) wiec teraz z dystansem podchodze :) zobaczymy ale ponoc mnijesze szanse sa z mrozakow co o tym Ty sadzisz?

Wiesz co tego CI nie powiem, bo nam sie udało od razu. Jedno mówią, że lepiej ze świeżaków inni z mrozaków, bo organizm po całej stymulacji jest lepiej wypoczęty, ale jak ty chcesz 3 to na pewno zaciążysz!!!!&&&&&&&&&&&&&&

reklama
meg nie wiem dlaczego mam tak puźno ale ja podchodze na sztucznym i nie wiem jak liczyć bo najpierw miałam wyciszacz, tydzień puźniej dostałam okres i jak miałam 8 albo 9 dc to zaczełam brać progynove i tak niby to bedzie 25 dc a liczac od dnia brania progynovy to bedzie 17dc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry