ludek
Fanka BB :)
Ale cudny przyrost!! gratulacjechetnie bym pofruwala z Toba nad Wrocławiem
czekam na cud naturalsa. jak nie, to dolacze do floty powietrznej za kilka miesiecy po pozytywnym transferze![]()
Tak jest! Bardzo dobry plan

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale cudny przyrost!! gratulacjechetnie bym pofruwala z Toba nad Wrocławiem
czekam na cud naturalsa. jak nie, to dolacze do floty powietrznej za kilka miesiecy po pozytywnym transferze![]()

Super!!! [emoji7] teraz cierpliwie do pierwszego usg by zobaczyc dwa ludeczki[emoji3]

Super przyrost [emoji4] moja beta w 9 dpt wynosila 286 wiec mysle ze u Ciebie tez beda pieknie rosly dwie fasoleczki [emoji4]Tak jestDziś idę do lekarza uzupełnić zapasy leków na moje wakacje
![]()
Moje Krasnalki rosną jak na drożdżach i na zmianę męczą matkę kopniaczkami lub czkawką.[emoji7] [emoji4] Ale co tam. I tak mega szczęście. Dzisiaj już 23 tygodnie. Wyprawka mniej więcej jest gotowa.Dziękuję pięknie, OskaBędę głaskać
A jak tam twoi maluszki?
Ja już mam wynik drugiej bety - 221 (9 dpt dwóch blastocystów). W poniedziałek bylo 67. Fruwam nad ziemią![]()
Astmy nie mam ale mam za to straszne dusznościDziewczyny czy ktoras z Was ma astme? Kurcze ja nie wiem czemu ale mam od kilku lat astme i biore inhalatory (seretide 50 i ventolin) i jak rzucilam palenie (ponad 1.5 roku temu juz jest [emoji16]) to moja astma prawie zanikla. Ten inhalator ktory mialam rano i wieczor uzywalam tylko wieczor i to zmniejszyli mi dawke do minimalnej a ten dorazny to moze raz w miesiacu gdzie jak palilam to kilka razy dziennie. I od tygodnia gdzies caly czas czuje sie przyduszona i tym doraznym psikam kilka razy dziennie teraz a tamten rano i wieczor. Czy ciaza moze mi nasilic astme?
Moje Krasnalki rosną jak na drożdżach i na zmianę męczą matkę kopniaczkami lub czkawką.[emoji7] [emoji4] Ale co tam. I tak mega szczęście. Dzisiaj już 23 tygodnie. Wyprawka mniej więcej jest gotowa.
Widzę, że coraz więcej dziewczyn z forum iui tu się pojawia. Wierzę, że każdej się w końcu uda.
Aaa i jeśli będą bliźniaki to wpadnij na forum bliźniakowych mam[emoji9]

hej dzisiaj zrobiłam sobie kontrolna bhcg i w 11dpt wyszła mi 457,2 w 9 dpt miałam 169 myslicie że jest wszystko ok ?