kredka82
Fanka BB :)
Czyli lutinus najlepszy tak? A jak mozesz go porownac do utrogestanu? Bo ja tylko z nim mam doswiadczenie i czy utrogestan bralas dopochwowo czy pilas?Lutinus jest duuuuzo lepszy.
Ja brałam
Crinone
Dupek
Utrogestan
Prolutex
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czyli lutinus najlepszy tak? A jak mozesz go porownac do utrogestanu? Bo ja tylko z nim mam doswiadczenie i czy utrogestan bralas dopochwowo czy pilas?Lutinus jest duuuuzo lepszy.
Ja brałam
Crinone
Dupek
Utrogestan
Prolutex
Madziu tak bardzo mi przykro[emoji24][emoji24][emoji24] przyjmij moje kondolencje dla calej rodziny.Dziewczyny nie bedzie mnie troche... tata umarl i nie mam juz wcale glowy na forum. Wroce, ale nie wiem kiedy. TRZYMAM ZA.WAS KCIUKI!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi...trzymaj sie i bądź dzielna dla tej maleńkiej istotki, którą nosisz pod sercem.Dziewczyny nie bedzie mnie troche... tata umarl i nie mam juz wcale glowy na forum. Wroce, ale nie wiem kiedy. TRZYMAM ZA.WAS KCIUKI!
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To i tak szybkoJuż krew oddana wynik ma być za 2 h najgorsze 2 h jakie miałam Ale wierze ze będzie dobrze![]()
U mnie zawsze po godzinie 15. A przypomnij który to dpt? I ile i jakie zarodki miałaś podane?Najlepszy prolutex .Czyli lutinus najlepszy tak? A jak mozesz go porownac do utrogestanu? Bo ja tylko z nim mam doswiadczenie i czy utrogestan bralas dopochwowo czy pilas?
A ten prolutex to sa zastrzyki tak? A jak to cenowo wychodzi? (Teraz biore utrogestan 100mg 3x2)Najlepszy prolutex .
Lutinus a luteina zdecydowanie lutinus.
Brałam 800 mg dopochwowo .
W PL niestety nie tylko ludzie ze wsi moga takie dzieci wytykac palcami. Ja sie nie dziwie, ze dziewczyny tu nie chca, zeby zie wydalo. Dopoki w Polsce nie zmieni sie myslenie, lepiej dziecka nie narazac na przykrosci.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak to zastrzyki u mnie 64 € za 7 sztA ten prolutex to sa zastrzyki tak? A jak to cenowo wychodzi? (Teraz biore utrogestan 100mg 3x2)
Czyli na 7 dni tak? A Ty w uk jestes?Tak to zastrzyki u mnie 64 € za 7 szt