Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak miałam bóle podbrzusza jak na @
Mi bardzo pomogło do następnego dnia nie czułam bólu żadnego, później też w sumie nie bo profilaktycznie od następnego dnia brałam nospę 3x1...aż do 10dpt kiedy przez jeden dzień plamilam na różowo i zaczęło sie wlasnie od bólu skurczowego. Na następny dzień zrobiłam test i wyszedł bardzo pozytywny.
Prawidłowych z tego było 48. Zapłaciliśmy za zamrożenie dodatkowo 6 komórek(800zł) bo nie chciałabym stymulacji przechodzić jeszcze raz. A zapłodnili 6, dwie komórki w trzecim dniu przestały się rozwijać a 4 zamrozili w piątej dobie. Podobno bardzo dobrej jakościTak u mnie pierwsze podejście mam tylko jeden jajnik i było 6 jajeczek z czego 1 na starcie odpadł zaplodnilo się 3 i tylko 1 do blastocysty i go miałam podanego i niestety się nie powiodło ale będę walczyła dalej jedziemy na wizytę 13 września i wtedy powie co dalej ale musze wszystko od początku całą stymulacja i wszystko ale czego sie nie robi dla upragnionego bobasato nieźle 60 jajcow bardzo dużo to jak musiały Ciebie te jajnik i boleć masakra i ile masz zarodków?
dzięki Kochana, troche się podłamałam. To sport może je ruszyć?? Dzwonili do Ciebie???Kochana puregon podobno najlepszy, będzie dobrze! A blokadę myślę, że w sobotę zdjęłaśRuszaj się dużo - nie, żeby to była jakaś mordownia na siłce ale jakiś delikatny sporcik uprawiaj, np pobiegaj, rowerem się przejedź lub coś... Basen chyba nie wchodzi za bardzo w grę ze względu na ryzyko bakterii, ja lubiłam ale odkąd rozpoczęłam procedurę to zrezygnowałam... Dotlenisz się, poruszasz jajniki to może wezmą sie do roboty
![]()
Czatnu1a i co udalo sie mimo wszystko?
Tak udało się za 1wszym razem jestem w 8t4d.Tez panikowałam bo mówie kurcze boli mnie podbrzusze jajnik jak na owulke ale moja gin mówiła że to normalane, czasem jeszcze też mnie pobolewa jajnik .Będzie dobrze zobaczysz![]()
to super ze udalo Ci sie zmienic prace. moze i ja zaczne szukac powoli.. mialam nie szukac zeby sie nie stresowac przed tym kolejnym podejsciem..Odpoczywam ale raz na tydzien staram sie was nadrobic zeby wiedziec co sie u was dzieje
Czekam do 19wrzesnia na wizyte u immunologa i szczegolowe badania nasienia emka. Urwanie glowy w niwej pracy musze sie sporo nauczyc wiec narazie nie mam czasu myslec o porazkach. Najeazniejsze ze odzylam zmiana miejsca pracy mimo ze sa nowe obowiazki pozbawila mnie wiecznego stresu ktory mi towarzyszyl na oddziale gdzie pracowalam gdzie byl mobbing. Normalnie spadl mi kamien z duszy![]()
Jesteśmy młode dziewczyny i musi nam się udać
Pierwszy raz jak pojechaliśmy do kliniki to się dziwnie czułam bo byliśmy tam najmłodszą parąale u nas nie ma co czekać na cud bo u nas jest problem z plemnikami ( nie wydostają się z nasieniem) W rodzinie już plotkowali że nie chce mieć dzieci bo praca i pieniądze są dla mnie najważniejsze
Słowa mogą naprawdę wyrządzić krzywdę...
Może dlatego że jesteśmy 3 lata po ślubiePlotkowali bo masz 24 lata i brak dzieci??? U mnie nikt ani slowem a mamy obrcnie 37 i polchyba Sami sie domyslali ze albo cis nie tak albo popristu czasem
Pary nie chca .....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom