aniaAsia222
Fanka BB :)
To miało być do adunnia90A powiedz mi jeszcze czy lekarz Ci mówił coś odnośnie brania estrofemu ?
Brałaś go jakoś w równych odstępach czasu ? ja mam brać 3tabletki na dzień. Też miałaś takie dawkowanie ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To miało być do adunnia90A powiedz mi jeszcze czy lekarz Ci mówił coś odnośnie brania estrofemu ?
Brałaś go jakoś w równych odstępach czasu ? ja mam brać 3tabletki na dzień. Też miałaś takie dawkowanie ?
Ja właśnie jestem na buserelinczekam na okres oby zawitał do środy i startuje ze stymulacja. Gdzie podchodzisz do ivf ? Ja w Londynie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam plastry oesclim 1 co 4 dni a estrofem 2x1 i nie biore idealnie z zegarkiem... rano biore ok 8.00 przed wyjsciem do pracy a wieczorem jakos 22-23 przed spaniem. Ponad rok czasu bralam leki co do minuty bo mialam budziki w tel poustawiane ale juz szalu dostaje jak go slyszeA powiedz mi jeszcze czy lekarz Ci mówił coś odnośnie brania estrofemu ?
Mialam rano brac 2 do śniadania i 1 do kolacji [emoji6]To miało być do adunnia90bo ona też z łódzkiej Gamety
Tego mi już nie powiedział...ty chodziłaś do Radwana tak ?Mialam rano brac 2 do śniadania i 1 do kolacji [emoji6]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa okTo miało być do adunnia90bo ona też z łódzkiej Gamety
W Chelsea moze?? Znam Tylko te klinike te rejony
Witaj filipiniam!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ale bardzo dziękuję za szybką odpowiedzAaa ok![]()

Nie, do dr Polacia gabinet nr 5 na dole [emoji4]Tego mi już nie powiedział...ty chodziłaś do Radwana tak ?
czasem cos czuje ale nie tak jak za pierwszym razem , tez mam rozlozone w czasie, dzis prawie nie odczuwam. poprzednim razem to co godzine biegalam do lazienki ze to juz @ bol mialam identyczny jak na okres, teraz jest troszke inaczej ale to okaze sie dopiero 28.08Ja wlasnie tez. Pomagala ci nospa? Czy jednak caly czas cos czulas. Ja rozlozylam sobie zeby co kilka godzin brac i nie doprowadzic do bolu. Dzis juz prawie mnie nic nie boli, i tu jest wlasnie problem bo boje sie ze juz zarodki zostaly odrzucone i sie nie wgryzaja . Jejku i tak zle i tak nie dobrze hehe