Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudowne widoki[emoji7]Juz po wizycie[emoji7] nasze szczescie rosnie i ma 1,91cm, serduszko ladnie bije, wszystko jest dobrze. A plamienie nie wiadomo dlaczego bylo, na szczęście tylko raz sie pojawilo.
Ja w 14dpt miałam 837Mam pytanko do dziewczyn z bliźniakami. Pamiętacie może swoje bety?
Niedawno ktoś o to pytał ale przeszukanie forum graniczy z cudem![]()
Pięknie Evulek!!!! Cudowne uczucie, nie!? Oby tak dalej!!!!!Juz po wizycie[emoji7] nasze szczescie rosnie i ma 1,91cm, serduszko ladnie bije, wszystko jest dobrze. A plamienie nie wiadomo dlaczego bylo, na szczęście tylko raz sie pojawilo.
Cudna kropka :*Juz po wizycie[emoji7] nasze szczescie rosnie i ma 1,91cm, serduszko ladnie bije, wszystko jest dobrze. A plamienie nie wiadomo dlaczego bylo, na szczęście tylko raz sie pojawilo.
Cudne[emoji7]Juz po wizycie[emoji7] nasze szczescie rosnie i ma 1,91cm, serduszko ladnie bije, wszystko jest dobrze. A plamienie nie wiadomo dlaczego bylo, na szczęście tylko raz sie pojawilo.
Puregon spoko mi się wbijalwow piękne wieści oby tak dalej. Dziewczyny udanych wizyt i podgladania [emoji5]Mam pytanie do tych które miały puregon. Wychodziły wam siniaki? wczoraj był pierwszym zastrzyk i mam siniaka dał mi dawkę 300 i mam póki co rozpisane do 01.09 a leków mam na 10 dni. skomentował moja poprzednia stymulacja że za mała dawkę menopuru tamten lekarz mi rozpisal hmmm
Ja mialam 6 pęcherzyków jedna blastka wyhodowana rośnie w brzuchu[emoji6]Nie wiem co mam myśleć mój m też się martwi... A jeżeli mam następną wizytę w środę i jeszcze coś urośnie to myślicie że kiedy mogę mieć punkcje ? Tak się martwięwłaśnie stanęliśmy po drodze żeby podać te dwa zastrzyki ... mój m się smieje że mówimy kropki hihi i pociesza mnie i mówi że naprwno jeden z nich to będzie ten nasz upragniony kropek
)))
SuperJuz po wizycie[emoji7] nasze szczescie rosnie i ma 1,91cm, serduszko ladnie bije, wszystko jest dobrze. A plamienie nie wiadomo dlaczego bylo, na szczęście tylko raz sie pojawilo.
Juz po wizycie[emoji7] nasze szczescie rosnie i ma 1,91cm, serduszko ladnie bije, wszystko jest dobrze. A plamienie nie wiadomo dlaczego bylo, na szczęście tylko raz sie pojawilo.