reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi ogolnie przepisali progesteron w 3 postaciach - lutinus, crinone i duphaston. A lutinus podobno nie wychodzi w badaniu z krwi to moze przez to mialas niski? Mialas jakies plamienia czy cos?
Właśnie że nic mi nie jest czuję się super i niech tak zostanie żadnych płomień ,bólu nic wiec nie wiem dlaczego takie dawki narazie będziemy zachodzić z estrofemu a co do luteiny to nie wiem

Nie było jako takich ale moja dr mówiła żebym zrobiła dla swojego spokoju. Robiłam tydzień przed usg i dr u którego robiłam usg miał od razu wyniki i miał pełen obraz i pappa i usg. I u nas ryzyko wyszło niskie 1:11000

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
A mogę zapytać o łączny koszt? Przy kwotach już wydanych te kilka stowek nie robi takiej różnicy ale dla czystej ciekawości pytam :-) :) W Novum pobranie krwi 377 zł +300 zł USG.

A mogę zapytać o łączny koszt? Przy kwotach już wydanych te kilka stowek nie robi takiej różnicy ale dla czystej ciekawości pytam :-) :) W Novum pobranie krwi 377 zł +300 zł USG.
250 pappa i 300 usg... A to będziesz robić w Warszawie!? Ja jeżdżę na prenatalne nie do kliniki... Robiłam tam pierwsze prenatalne i polowkowe. Pan dr jest super specjalista od płodów.

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]

Dziewczyny wstawiam bociany bo na aplikacji mi sie caly czas te okropne zdjecia pokazuja

1504033400-aaaaaa.jpeg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry