Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mnie powiedzieli ze jak bedzie ponizej 10 to powinnam dostac, ale ja plamilam prawie caly czas jak beta zaczela spadac , wiec okres byl niezauwazalny prawie. i tak musialam odczekac kolejny cykl.4-6 tygodni???
A ja myślałam że początkiem października zacznę kolejną stymulację
Czyli beta musi zejść całkiem żeby przyszła @ ?
To Ty bidulko dostałaś niezłą lekcję cierpliwości. Mam nadzieję że już teraz wszystko szybko wróci do normy i będziesz mogła działać dalej. Masz jakieś mrożaki?
Ja czekałam jakoś zadziwiająco krótko. Okres pojawił się u mnie równo tydzień po punkcji. Zwaliłam to po prostu na karb tony leków, które wtedy brałam. Ja też musiałam czekać, u mnie ryzyko hiperki było bardzo duże.Transferu nie będzie. Mam się zgłosić gdy dostanę miesiączkę, ile czekałyscie po punkcji aż się pojawiła?
Komórek mam jednak 15 pobranych ( info od embriologa), ale zobaczymy ile z tego jest dojrzałych...
Ja ostatni zastrzyk z orgalutranu brałam dzień przed ovitrelle. Czyli można powiedzieć, że do końca stymulacji. Te zastrzyki mają za zadanie powstrzymać przedwczesne pękanie pęcherzyków.A i pytanie mam takie jak wczoraj zaczęłam Orgalutran to już tak do końca stymulacji mam go brać?
Cześć Dziewczyny :-)
Gratuluję bety robiącej wrażenie @ewelin83 cudnie!!
Mam pytanie, estrofem a alkohol? Jutro mam imprezę a będzie to 3 dzień jak biorę estrofem myślicie,że mogę łyknąć sobie jakiegoś mocniejszego drina i w końcu "wyłączyć głowę"?? ;-)
4-6 tygodni???
A ja myślałam że początkiem października zacznę kolejną stymulację
Czyli beta musi zejść całkiem żeby przyszła @ ?
To Ty bidulko dostałaś niezłą lekcję cierpliwości. Mam nadzieję że już teraz wszystko szybko wróci do normy i będziesz mogła działać dalej. Masz jakieś mrożaki?
Hihi, wiem to tak dla zarciku bylooj no to z nerwówmam normalnie prawy i lewy