Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mnie powiedzieli ze jak bedzie ponizej 10 to powinnam dostac, ale ja plamilam prawie caly czas jak beta zaczela spadac , wiec okres byl niezauwazalny prawie. i tak musialam odczekac kolejny cykl.4-6 tygodni???
A ja myślałam że początkiem października zacznę kolejną stymulację
Czyli beta musi zejść całkiem żeby przyszła @ ?
To Ty bidulko dostałaś niezłą lekcję cierpliwości. Mam nadzieję że już teraz wszystko szybko wróci do normy i będziesz mogła działać dalej. Masz jakieś mrożaki?
Ja czekałam jakoś zadziwiająco krótko. Okres pojawił się u mnie równo tydzień po punkcji. Zwaliłam to po prostu na karb tony leków, które wtedy brałam. Ja też musiałam czekać, u mnie ryzyko hiperki było bardzo duże.Transferu nie będzie. Mam się zgłosić gdy dostanę miesiączkę, ile czekałyscie po punkcji aż się pojawiła?
Komórek mam jednak 15 pobranych ( info od embriologa), ale zobaczymy ile z tego jest dojrzałych...
Ja ostatni zastrzyk z orgalutranu brałam dzień przed ovitrelle. Czyli można powiedzieć, że do końca stymulacji. Te zastrzyki mają za zadanie powstrzymać przedwczesne pękanie pęcherzyków.A i pytanie mam takie jak wczoraj zaczęłam Orgalutran to już tak do końca stymulacji mam go brać?
Cześć Dziewczyny :-)
Gratuluję bety robiącej wrażenie @ewelin83 cudnie!!
Mam pytanie, estrofem a alkohol? Jutro mam imprezę a będzie to 3 dzień jak biorę estrofem myślicie,że mogę łyknąć sobie jakiegoś mocniejszego drina i w końcu "wyłączyć głowę"?? ;-)
4-6 tygodni???
A ja myślałam że początkiem października zacznę kolejną stymulację
Czyli beta musi zejść całkiem żeby przyszła @ ?
To Ty bidulko dostałaś niezłą lekcję cierpliwości. Mam nadzieję że już teraz wszystko szybko wróci do normy i będziesz mogła działać dalej. Masz jakieś mrożaki?
Hihi, wiem to tak dla zarciku bylooj no to z nerwówmam normalnie prawy i lewy