M@gda
Moderatorka
Super wiesci!Więc tak właśnie wyszłam od lekarza i nie widać już na usg tego czegoś co ostatnio było!!!w niedzielę znowu wizyta A we wtorek prawdopodobnie punkcja
trochę mi ulzylo...
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super wiesci!Więc tak właśnie wyszłam od lekarza i nie widać już na usg tego czegoś co ostatnio było!!!w niedzielę znowu wizyta A we wtorek prawdopodobnie punkcja
trochę mi ulzylo...
![]()
Kochana jakie te wyniki by nie były, już teraz nic nie zrobisz - łyknij od dzisiaj relanium już (mi kazał 2 dni przed ET) spróbuj się uspokoić i wyciszyć. A od jutra w dobrym humorku pomykaj o Kropusia i dawaj znać jak betaNie wiem co sądzić o tych moich wynikachbiorę encorton od niedzieli, dzis jade na intralipid a jutro jade po mojego ostatniego kropka i musi on ze mną zostać na 9 m-cy a teraz idę faszerować paprykę-musze się czymś zająć i postać trochę przez intralipidem
Może źle wbijasz - jak się pojawia krew to wyjmij igłę i kłuj gdzieś indziejNo powiem Ci że sama byłam w szoku ale najbardziej się cieszyłam że to coś zniknęło)))) mojemu M to łzy ze szczęścia poplynely
hihih
ale juz od tych zastrzykow mam since na brzuchu chyba on tez ma dosc
a u Ciebie jak ???????
Może źle wbijasz - jak się pojawia krew to wyjmij igłę i kłuj gdzieś indziejNo powiem Ci że sama byłam w szoku ale najbardziej się cieszyłam że to coś zniknęło)))) mojemu M to łzy ze szczęścia poplynely
hihih
ale juz od tych zastrzykow mam since na brzuchu chyba on tez ma dosc
a u Ciebie jak ???????
No to na bankMoże źle wbijasz - jak się pojawia krew to wyjmij igłę i kłuj gdzieś indziejJa tylko jednego siniaczka miałam - właśnie jak mi krew popłynęła po wbiciu, a tak to bez śladu
A ja czekammmm czekammmm
i już mi od tego bije na mózg... - zobaczysz te wizyty przy stymulacji to pikuś
![]()
dżoasia jesteś niesamowicie pozytywną osobą. Szkoda że nie mieszkam w Krakowie bo na pewno znalazłybyśmy wspólny język. Jeszcze nie mogę relanium bo pojadę samochodem. O napiszę wam jakie mam lekiKochana jakie te wyniki by nie były, już teraz nic nie zrobisz - łyknij od dzisiaj relanium już (mi kazał 2 dni przed ET) spróbuj się uspokoić i wyciszyć. A od jutra w dobrym humorku pomykaj o Kropusia i dawaj znać jak beta![]()
U mnie w opisie wsio jestNo to na bankkochana będzie dobrze z tej jesieni zrobimy na forum wiosnę
)))) A przypomnij mi Ty już wcześniej podchodziłam ? Ciężko mi zapamiętać wszystkie a nie chce gafy strzelić
![]()
Dziewczyny jak chcecie czyms sie zajac to.polecam serie "Millenium" Stieg Larsson to sa 3 czesci i czwarta czesc "co nas nie zabije" napisana przrz Davida Lagercrantz
Powiem Wam tylko ze nic nie zrobicie na czas czytania i nawet sie nie zorientujecie jak cza bedzie lecial.
Na chomikuj bym uważała, wzywają na komendę za ściąganie
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
dżoasia jesteś niesamowicie pozytywną osobą. Szkoda że nie mieszkam w Krakowie bo na pewno znalazłybyśmy wspólny język. Jeszcze nie mogę relanium bo pojadę samochodem. O napiszę wam jakie mam leki
a więc tak
rano encorton 10 mg
fragmin
3x2 lutinus
2x1 estrofem
3x1 duphaston
wieczór acard
co 3 dni 2 plastry systen 50
fertiformuła-suplement sprzedawany w Gyncentrum
3x1 nospa
diclofenac (czopki-codziennie rano jeden, a w dniu transferu dwa-jeden rano, jeden godzinę przed)
jutro będę mieć podawany atosiban i miałam 2 intralipidy (znaczy się drugi będę mieć dziś)
do tego łykam jeszcze magnez, ananasa i czerwone winko. A no i orzechy brazylijskie
Ja prdl a ja myślałam, że ja całą aptekę łykam........ Kochana z taką obstawą to nie ma opcji, żeby ci jakieś popieprzone cytokiny przeszkodziły!!! (Jak będziesz kiedyś w Krk to zapraszam na kawkędżoasia jesteś niesamowicie pozytywną osobą. Szkoda że nie mieszkam w Krakowie bo na pewno znalazłybyśmy wspólny język. Jeszcze nie mogę relanium bo pojadę samochodem. O napiszę wam jakie mam leki
a więc tak
rano encorton 10 mg
fragmin
3x2 lutinus
2x1 estrofem
3x1 duphaston
wieczór acard
co 3 dni 2 plastry systen 50
fertiformuła-suplement sprzedawany w Gyncentrum
3x1 nospa
diclofenac (czopki-codziennie rano jeden, a w dniu transferu dwa-jeden rano, jeden godzinę przed)
jutro będę mieć podawany atosiban i miałam 2 intralipidy (znaczy się drugi będę mieć dziś)
do tego łykam jeszcze magnez, ananasa i czerwone winko. A no i orzechy brazylijskie