Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hehe od razu z grubej ruryTo znajomemu urodziły się bliźniaczki. I każdemu opowiada, że urodziły mu się córki i w sumie w domu ma 5 bab i pies tez suka. Pewnego dnia idzie z córką (5lat) i spotyka znajomego i znów opowiada, że urodziły mu się bliźniaczki. Na to Zuza "też suki" [emoji23]
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Hej ja mam na sprzedaż sprzedam całe opakowanie i dodam 5 szt jeśli jesteś chętna zapraszam na privDziewczyny,
chętnie odkupię Lutinus, jeśli którejś został.
Pozdrawiam
Aga
agnieszkaolszewska@yahoo.pl
SuPer gratuluje :*Dziewczęta właśnie przed chwilą dowiedziałam się że będę miała dziewczynkę![]()
I wyczailam.od czego czuje moj zoladek. Od euthoryxu ktory trzeba brac na czco i pptem caly dzien czuje zoladek
No chyba wlasnie nie poznam...
Nie panikuję - po prostu jest mi przykro, że znowu coś może być nie tak. Dziś pierwszy raz odważyłam się przeczytać jakiś artykuł o ciąży, chciałam zacząć się oswajać tą myślą, że jednak może być dobrze i od razu liść, żeby nie czuć się zbyt pewnie. Betę oczywiście powtórzę. Dobrze, że jutro idę już do pracy to mi szybciej zleci...
jakoś wszystkie gratulowałyście... Ty też. Zreszta nieważne. Wy możecie panikować, jeździć po szpitalach a ja wiecznie uśmiechnięta nie mam prawa podzielić się swoimi obawami...