dżoasia
Fanka BB :)
A masz juz wyniki tych badan ktore robilas? Start coraz blizejt
u mnie jest to tansze,ale z humorami naszego kota niw odwazylabym sie 10 kg kupic,psy by wciagaly
wczoraj klinika dzwonila mamy dawczynie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A masz juz wyniki tych badan ktore robilas? Start coraz blizejt
u mnie jest to tansze,ale z humorami naszego kota niw odwazylabym sie 10 kg kupic,psy by wciagaly
Dziewczyny odebralam wyniki badan i chyba nie jezt za wesolo[emoji52]
Nie rozumiem moczu bo pisze tak:
![]()
A teraz z krwi to zle wyszlo:
Urea 2.3 (norma 2.5 -7.8)
Biale krwinki 13.3 (norma 3.5 - 11)
Neutrofile 10.10 (norma 2 - 8)
TSH 0.02 (norma 0.27 - 4.2) zawsze mialam ciut ponizej normy ale w okolicach 0.2
Total T3 3.29(norma 1.3 - 3.1)
Zmartwilam sie troche tymi krwinkami[emoji45][emoji45][emoji45] i te neutrofile chyba z tym powiazane? Nie wiem co myslec...
ktorych ? zadnych nie robilam,albo nie wiem ze robilamA masz juz wyniki tych badan ktore robilas? Start coraz blizej![]()
Kochana ale gdybys miala przyrost ponizej normy tonwtedy bysmy sie wszystkie martwily.Kredka nie chce zebys pomyslala ze jestem wredna czy cos ale calkiem niedawno pisalas o tym ze jestes przerazona tym drugim pecherzykiem, zanikajacym blizniakiem (nie wiem jak to sie fachowo nazywa) ale czy lekarz wtedy kazal ci sie martwic? A mimo to sie martwisz. Po tym co przeszlam nie jestem w stanie bujac glowa w chmurach i zakladac ze wszystko bedzie cudownie bo im wyzej czlowiek mierzy tym bardziej bolesny jest upadek. Podchodze do wszystkiego teraz z dystansem. Na trzezwo,choc z niepokojem.
@tusiaczzek1988 miłego podglądania chłopaków i samych dobrych wiadomości
O to super informacja! Czyli cel coraz blizej[emoji6]t
Sama sie zdziwiłam, gdy pierwszego dnia po dostaniu @ dzwoniłam i chciałam wizyte u Piotrusia umawiać, a tu się dowiaduję, że go nie będzie w piątek i poniedziałek, a w czwartki przecież nie pracuje. Poza tym o weekend zahaczam, więc 5 dni w plecy.Na wizycie zawsze przeprasza, ze cos mu nie działa i ze pozmieniało itd [emoji6] czyli to jego nie bedzie? Teraz to ja sie zdenerwowałam [emoji15]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Czyli ze w porzadku?Kredko,
Leukocyty, krwinki białe (L, WBC)
Leukocyty to komórki, które powstają w szpiku kostnym i w tkance limfatycznej. Występuje pięć rodzajów tych komórek. Są to: neutrofile, eozynofile, bazocyty, monocyty i limfocyty. Główną funkcją leukocytów jest obrona organizmu przed mikroorganizmami chorobotwórczymi. W ciąży następuje fizjologiczny wzrost wartości leukocytów. Podobnie jest podczas porodu, w stresie, po posiłku oraz wysiłku fizycznym.
- Norma dla kobiet: 4–10 tys./mikrolitr
- w ciąży: 10–15 tys./mikrolitr
kapito ?![]()
Mi przepisali fluomizin i dodatkowo biore provag. No zobaczymy. Za jakiś tydzień skontroluje wynik