dżoasia
Fanka BB :)
Niektore ciezarne girls pisaly o antybiotykach na prawdziwki wiec stad moje pytanieAntybiotyku mi nie dali bo przeciez w ciazy jestem gapomam globulki dowcipne przeciw moim prawdziwkom w pochwie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niektore ciezarne girls pisaly o antybiotykach na prawdziwki wiec stad moje pytanieAntybiotyku mi nie dali bo przeciez w ciazy jestem gapomam globulki dowcipne przeciw moim prawdziwkom w pochwie
![]()
Ja plastrów nie mam, tylko estrofem doustnie, ale to chyba to samo?Kurcze to ja sama nie wiem mi wypadnie pierwsza echografia 20dc.Zobaczymy co mi powie kazali tylko zmieniac plastry z estradiolem 2x w tygodniu.
Ja też u dr L...jeśli myślimy o tej samej osobie. Wiadomo, że mają prawo do wolnego, ale mógł mnie uprzedzić jak byłam na wizycie poprzedniej, a nie kazać umawiać wizyte miedzy 11 a 13 d.c. kiedy go nie będzie.
Moze jeszcze nie wiedzial ze go nie bedzieJa też u dr L...jeśli myślimy o tej samej osobie. Wiadomo, że mają prawo do wolnego, ale mógł mnie uprzedzić jak byłam na wizycie poprzedniej, a nie kazać umawiać wizyte miedzy 11 a 13 d.c. kiedy go nie będzie.
U mnie są kartki z którymi wychodzę i przekazuję do recepcji, pielęgniarkom itp więc raczej nie mają podglądu do mojej historii w komputerze. Co do mojej kliniki to odnosze pozytywne wrażenie, że działają profesjonalnie, tylko ja źle reaguje na takie nagłe zmiany, albo niemożność dostania się do swojego lekarza.A co, mialam sie obrazic i przestac sie kluc?z drugiej strony co 3 glowy to nie jedna
nie wiem jak w innych klinikach ale u mnie maja taki system ze jak przychodze na wiz to na recepcji odznaczaja ze przyszlam, lekarz wie ze juz czekam wiec nie wola w ciemno i notatki z wiz widza polozne w gabinecie obok wiec wiedza jakie badania pobrac lub jakie dokumenty przygotowac itp. I znowu babki na recepcji wiedza co bylo robione i ile mam zaplacic. Wiec i kazdy lekarz wie co i jak bo ma dostep do kartoteki. Mi to nie przeszkadzalo zbytnio. Zreszta lekarz jaki by nie byl - tez czlowiek i ma zycie prywatne, szkolenia, konferencje itp.
Ja dostałam ale księdzu w prost powiedziałam że dla mnie to nie jest grzech on tylko spytał się czy nie było innego wyjściaA ktoras dziewczyna na forum dostala rozgrzeszenie za in vitro tylko juz nie pamietam kto to byl
Mi do śmiechu raczej nie było. Myślę, że prawdopodobnie nie przypuszczał, że moje dni na wyznaczoną kontrolę przypadną na weekend i jego nieobecność.Moze jeszcze nie wiedzial ze go nie bedziealbo nie byl dobry z matmy i zle obliczyl hehe
Nie ma u nas kogos jak koordynator, inny doktor... hmm moge trafic na zięcia mojego dr ale dziada tak nie lubie ze masakra - pecha mi przynosi wiec nie bede ryzykowac!!! Oczywiscie - jakzeby inaczej (za wariatke juz mnie macie wiec gorzej juz byc nie ma ze) ,w niedziele ide upuscic z zyly jeszcze raz
Royal canin 10kg [emoji6]Kredko co ty im kupujesz ?
bo za 60 euro to my kupujemy 12 kg worki z zarciem dla naszych cielakow (mamy 3 i kota) kot skromnie wpitala karme za 4 euro po czym i tak zmienia zdanie ,ze to w sumie nie tomam ochote go za te himery czasami...
![]()