Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ehh ano pożyjeAle ona ma prywatnych dietetyków, kucharzy, fryzjera, makijażystę, stylistę, masażystę, trenera, na zamku siłownię, basen i sporo wolnego czasu żeby dbać o urodę. Plus przed ciąża była szczupła.
Taki to pożyje![]()
No to czekamy i kciukiJa mam betę [emoji23]
A o której idziesz na krew i ile sie czeka na wynik? Ja oczywiscie nie spie chyba to taka nasza przypadłość, dzis z mężem jedziemy sobie do Poznania na spacerDam znać![]()
Rozumie. Ale Twój przypadek jest niesamowityMuszę jechać do Kielc (70)km. Wynik 15 16. Nie chcę już robić tu u siebie, bo wtedy przy drugiej weryfikacji wyszła beta ujemna
no własnie jutro wybieramy się na grzyby z całą rodzinką pod Wawę. Ponoć wysyp taki.. Ciekawe czy faktycznie wrócimy z pełnymi koszami![]()
Jestem jestem tylko siedzę bardzo cicho. Na razie nic się nie dzieje. Czekam na histero numer 2 przed kolejnym/ ostatnim już transferem.Łooo SOL!!! 100 lat cię nie było, albo byłaś jak ja byłam na "urlopie od forum" w połowie sierpnia. Opowiadaj co u Ciebie![]()
Ale ty zdolniacha jestes