Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dlatego powiedzialam moim rodzicom. Nie mogłabym tak zupelnie bez wsparcia.To chyba rzeczywistoście odpuść. Przykre to mi wsparcie najbliższych bardzo pomogło.
---23tc---
Kochana wiem że to marne pocieszenie ale pamiętaj że w razie w masz jeszcze 3 blastusie. Jeśli faktycznie sprawdzi się czarny scenariusz, czego z całego serca Ci nie życzę, to następny kierunek to dr Paśnik w Łodzi-immunolog. Ale ja myślę że jednak dzidzius sidzi sobie tam tylko się bawi z mamusią w chowanegoNie usmiecha mi sie do tych zdziercow jechac ake taki jest plan![]()
Boze, kochana tak mi przykro ;( ;(. Nie wiem co powiedziec, to straszne, ze Was to spotkaloDzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
Dzieki dziewczyny za kciuki. U mnie beta w pon 852, prg 9,5 a dzis beta 2150,'prg 25. Krwi tyle ze zalalam caly gabine. Pecherzyka w macicy brak. Jutro mam jechac jeszcze na bete ale raczej biedak poplynal i juz nie ma wiekszych szans na cud...
Wiem co czujesz. Trzymaj się dzielnie. Jeszcze będzie dobrze.To by była afera...uczul Ją...Dlatego powiedzialam moim rodzicom. Nie mogłabym tak zupelnie bez wsparcia.
Teraz za to stres czy moja mama sie za pare lat nie chlapnie bo jej sie zapomni ze to tajemnica.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Bo jestem popieprzonano noc mam l4 na 2tyg to wam systematycznie bede trula tylek... wezcie sie nie rozklejajcie tylko mi tu jakims dowcipem zarzuccie
A tak serio to zastanawiam sie co sie qrwa stalo... tak nagle zabolal mnie brzuch i zrobilo mi sie morko w majatach - poszlam do lazienki ale bylo czysto, tylko taka woda z lutkiem. Ale prewencyjnie lyknelam nospe i zaraz znow cos pocieklo i wtedy to juz byla krew... a w domu i klinice ta krew byla taka jasnoczerwona jak z tetnicy... i milion skrzepow... jak to mozliwe ze to tak nagle...![]()
No wlasnie nic mi sie nie dzialo. Nawet zadnego plamienia nigdy nie mialam. Szok. I qwa pech taku ze na poczatku mialam isc na te immunoglobiny dzisiaj ale wykombinowalam wolne na wczoraj. Moze by mi 4 tysie zostaly na nastepny transfer a tak to duppa. Ani hajsu ani dziecka.
A co to?